Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkdsdsdjs

ROBI MI SIE ZAJAD!!!JAK MU ZARADZIC ??PLISS POMOZCIE BLAGAM

Polecane posty

Gość kdkdsdsdjs

w domu nie mam nic z masci tylko krem bambino a nie chce by zajad sie powiekszyŁ

Gość Farmakolka
Zajady są zwykle wynikiem niedoboru witaminy B2 - ryboflawiny bądź żelaza. Może źle się odżywiasz (mało mleka i jego przetworów – serów twarogowych, kefirów, jogurtów, za mało czerwonego mięsa, podrobów, głównie wątróbki, za mało ryb)?? Zacznij zażywać witaminę B2, możesz też zastępczo kupić w aptece drożdże piwne np. Dromin. Smaruj zajad maścią z witaminą A (ok.3PLN tubeczka w aptece).

Gość posmaruj sokiem z cebuli
pomaga!!

Gość masz chlorochinaldin i wit jak
jakas B ale jaka nei pamietam jest tez taki tani płyn ale nazwy neipamietam zaczyna sie na litere S taka ma zołta etykiete chyba Sanol ale nei dam reki uciac dobry jest.

Gość Nataliii
Potrzyj swoimi wlosami o chore miejsce a przejdzie to najlepszy i najtanszy sposob.Sprobowac zawsze mozesz.

Gdy czuję , że zaczyna mi się robić zajad natychniast biorę się za picie kakao. Mi pomaga rewelacyjnie, zaraz się goi.Gdy opierałam się tylko na witaminach z apteki , zadnego rezultatu nie było.

Gość japlecznik
potrzyj zabkiem czonku, oczywiscie obranym ;p mnie jeszcze pomagal tribiotic czy jakos tak) ;p

Gość pani od zajadów
A mnie pomagał Sachol. Taka maść przezroczysta :P

Gość to jaaaa
posmaruj woda utlenioną, mi zawsze pomaga, jak czuje ze tylko robi mi sie zajda, biore patyczek kosmetyczny, smaruje wdoą utlenioną kilka razy i jest ok