Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___mmBoj

Nie potrafie zainteresować

Polecane posty

Gość cierpliwości
Kobiety nic nie powinny. :P

Oczywiście nie mówię tu o monologu, ale jesli to kobieta mówi przez 75% całej rozmowy, a facet 25% to chyba nie jest zle?

Gość joANNAAA11111111111111111
A DLACZEGO SIE Z TA DZEIWCZYNA Umowiles??? chya dlatego, zecie interesuje a co cie w niej interesuje? o to pytaj! pamiatej, ze ludzie lubia o sobie opowiadac wiec zadawaj pytania np jak spedzila dzien, weekend jaka jets jej ulubiona knajpka zapytaj o studia, prace itp albo idzcie do kina i potme rozmawiajcie o wlasnie obejrzanym filmie

Gość cierpliwości
Nie, ale rozdzielanie procentowo kto ma ile gadać jest...:O:O:O Masz coś do powiedzenia - mów. Tak samo kobieta - jak chce, niech nawija. Najgorsza jest rozmowa o niczym.

Gość lustracja pustaków
"...___mmBoj Moze powiem tak.. Te z ktorymi mam o czym pogadac nei sa atrakcyjne wizualnie..." Zdecyduj się W JAKIM CELU UMAWIASZ SIĘ NA RANDKĘ!!!!! Jeśli chodzi ci o seks z pustymi lalkami - to określ to wyraźnie - nie potrzeba do tego inteligentnych kobiet Jeśli szukasz kogoś wartościowego - ale przeszkadza ci jego/jej wygląd - no to sorry - ale to ty masz problem ... ze sobą !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo do przyjaźni, czy inteligentnej rozmowy nie potrzeba wizalizacji! Jeśli szukasz atrakcyjnej kandydatki na żonę - to masz podwójny problem ...... ja również nie zawracałabym sobie tobą uwagi ! z takim podejściem do życia nie znajdziesz nikogo ani do seksu ani do PRAWDZIWEGO ŻYCIA

Jest takie zaburzenie, zwane Zespolem Aspergera. Moze po prostu trafiacie na takich ludzi? Tylko czy to powod, zeby ich odrzucac? Czy gdyby na cos chorowal (fizycznie lub psychicznie) tez byscie go odrzucily? Takim ludziom tez jest cięzko z tym życ.

Gość bmvv
lustracja pustaków - ciekawe, czy ty wybierajac sobie facetow nie zwracasz zadnej uwagi na wyglad?

Gość dziara
teraz na wszystko jest nazwa wszystko jest stanem chorobowym wolę sie nie badać po co mi taka wiedza czy mam aspergera czy mam borderline co za różnica czy mam czy nie tylko się będę tłumaczył ---------------------------------- monotematyczny...czyli na jakim temacie się znasz...i lubisz się wypowiadać

Gość reda
a teraz potrafisz rozmawiac

cierpliwości - chodzilo mi o to, ze kobieta moze gadac przez wiekszosc rozmowy. Procenty byly tylko dla przykladu :o

Gość cierpliwości
i tak powiem -ale dlaczego kobieta? Bo taki jest stereotyp, ze kobieta to gaduła, trzpiotka, może gadać bez sensu, ale byleby gadała.

Gość dziara
no to rzeczywiście :o podobno lepiej nie wchodzić na tematy polityczne religijne i chyba jeszcze coś tam było...ale nie pamiętam...wchodzić można...ale najpierw trzeba wyczuć grunt...przepraszam...pier coś od rzeczy...bo i tak nie mam o niczym pojęcia

Gość sabrinka 21
No sorry chyba trochę przesadzacie, nie dość że kobiety maja się umawiać z nieprzystojnymi bo zaraz powiecie że pusta to jeszcze z monotematycznymi , którzy nawet rozmawiać nie potrafią . Kurcze myślicie, że my jakiś masochistki jesteśmy.

Gość sama___prawda
Tak samo my nie chcemy sie umawiac z grubaskami, bo nam się nie podobają oraz z idiotkami, które znają się tylko na modzie.

Gość sabrinka 21
prawda jest taka że jak mam się umówić z facetem który jest brzydki i nie ma nic do powiedzenia , to już wolę z przystojniakiem który nie ma nic do powiedzenia . Chociaż wygląd nie jest dla mnie najważniejszy .

Gość sabrinka 21
dokladnie , taka jest prawda , poprostu trzeba miec cos do zaoferowania 2 osobie.

Gość klups
a czy na spotkaniach caly czas TRZEBA rozmawiac? Czasem przez chwile mozna pomilczec i np. popatrzyc sobie w oczy, albo podziwiac krajobraz, etc. Nie zgodzicie się ze mną?

Gość dziara
ja się zgadzam no ale trzeba mieć to "coś" :o

Gość sabrinka 21
Np. można nad sobą popracować , i spróbować się zmienić . Mozna jeszcze zyc samemu albo poszukac sobie brzydkiej ktora tez nie ma nic do powiedzenia .:-)

Gość Heavn
"Np. można nad sobą popracować , i spróbować się zmienić . Mozna jeszcze zyc samemu albo poszukac sobie brzydkiej ktora tez nie ma nic do powiedzenia" o tak, to musi byc super zwiazek ;)

Gość sabrinka 21
Jak się kogoś lepiej zna to można też pomilczeć , albo i coś przyjemniejszego ;-) ale na 1 randce taka cisza jest trochę krępująca.

Gość Heavn
Taka cisza faktycznie jest krępujaca i wkurzajaca. Szybko myslisz, co powiedziec a nic nie przychodzi do glowy :o

Gość Heavn
I jak zadna ze stron nic nie wymysli to siedzi sie w ciszy :o Dlatego najlepiej jest dobierac sie facet gadula - kobieta milczek, albo facet-milczek, kobieta-gadula. Wtedy zawsze jakos rozmowe mozna pociagnac

Gość dziara
teraz to pojechałeś :o

Gość sabrinka 21
:o masz cos chyba z głową :o

Gość Heavn
z głowa? niby czemu? :o

Gość sabrinka 21
wyjściem dla Ciebie jest iśc do psychiatry.

Gość ty stańczyk też jesteś
śmieciem bo jak sam piszesz jesteś brzydki, niski, małomówny (głupi). 3 razy śmieć :classic_cool: Jak ja :)