Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest...

Na kafe jest jakiś limit długości wysyłanej wiadomości??

Polecane posty

Gość co jest...

Wysłałam kiedyś bardzo długą wypowiedź, doszła ale spory kawał obcięto. Wy też tak macie?

Gość tak jest limit

Gość co jest...
Bez sensu:( Myślałam, że to ja mam coś z kompem. Dziękuję za odpowiedź.

Dla czego bez sensu ? Jak by nie było limitu pełno by było postów ntypu :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Itd.

Gość Karolak
Oczywiście że to jest bez sensu. Podobnie jak bezsensem jest brak normalnych adminów i możliwości wysyłania postów tylko po uprzednim zarejestrowaniu przez e-mail. Moze wtedy byłoby to normalne forum a nie takie gówno jak jest teraz kloaka...

p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p