_Gofaczek_ 0 Napisano Grudzień 1, 2006 Dzisiaj wykrylam sobie z prawej strony tam gdzie jest jajnik cos twardego takie jak gulka... nie wiem czy to jest to ale podejrzeaam ze to rak albo dlatego ze mam doscta okres 4 grudnia... Mozliwe to ze jajnik moze byc taki twardy... Prosze o szybka odpowiedz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gofaczek_ 0 Napisano Grudzień 1, 2006 prosze odpowiedzcie ... boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możliwe że jakaś torbiel Napisano Grudzień 1, 2006 a nie od razu rak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszczolka z listopada Napisano Grudzień 1, 2006 mozliwe ale lepiej idz jak najszybciej do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boszszszsz Napisano Grudzień 1, 2006 Głupiaś. Pytasz ludzi na forum, a nie lekarza? To może być cokolwiek - cysta na jajniku, spuchnięty jajnik, bo okres wkrótce albo wreszcie zapchane jelita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gofaczek_ 0 Napisano Grudzień 1, 2006 no w pazdzierniku bylam u lekarza ale on nic nie wykryl wogole mozliwe ze on jest taki twardy bo okres mam dostac.... nigdy zadna was sobie takiego czegos nie wykryla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gofaczek_ 0 Napisano Grudzień 1, 2006 a tam odrazu glupia regularnie sie badam... niektorzy to potrafia odrazu wyzywac ludzi od glupich... Jak nie dostane okresu to po weekendzie pojde do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olllllla Napisano Grudzień 1, 2006 nie martw się...ja też tak miewm...przed okresem...nie doszukuj się chorób wszystkobędzie dobrze a dla świetego spokoju zapytaj lekarza ale bez paniki...pozdarawim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 4, 2006 czy to rak czy nie rak to bedziesz miec napisane na karteczce podbitej przez patomorfologa. raki jajnikow chyba niesa bardzo czeste:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach