Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prtrttr

dlaczego nosicie stringi

Polecane posty

Gość prtrttr

skoro sa niewygodne odpowiedzcie

Gość ja nie noszę

Gość prtrttr
ja tez nie ale mam z tego powodu jakies kompkleksy i zaczynams ie czuc przez to gorsza no nie wiem z czego to wynika

ja nie noszę bo to niezdrowe........( infekcje i te sprawy- dostałam nawet zakaz od ginekolog) kiedys nosiłam i na początku tylko było niewygodnie a pozniej juz ok ........

Gość prtrttr
odpowiedzcie no

Gość firma ucho
a co ciebie to obchodzi co kto nosi i czy jest wygodne czy nie. dla ciebie i niektorych sa moze nie wygodne, ale napewno jest jeszcze wiele rzeczy ktore moga byc wygodne dla ciebie a nie wygodne dla kogos innego.

Gość dlaczego niby
niewygodne???? Jak kupujesz jakiś badziew na rynku, z paskiem z tyłu szerokości podpaski, to nic dziwnego, że potem Cię w dupsko pije.

ja nosze bo dla mnie sa bardzo wygodne, zle sie czuje w normalnych figach. Poza tym przynajmniej ich nie widac przez spodnie, nie \"odciskaja sie\", jesli wiecie o co mi chodzi. Nieraz jak patrze na wielkie tylki w dzinsach albo jasnych spodniach i widac na nich wyraznie zaznaczona linie majtek to robi mi sie niedobrze;/ ale to tylko moje odczucie, nie chce nikogo obrazac...

Gość koronkowe_
ja nie nosze stringow bez urazy kojarza mi sie z jednym rodzajem kobiet a te wystajace nad spodiami to az sie niedobrze robi ja wole koronkowa ladna bielizne

Gość Magda 84
Ja nie noszę stringów, są niewygodne, niezdrowe i według mnie bardzo źle wyglądają. Wolę zdecydowanie zwykłe figi, bez żadnych udziwnień. Miałam na sobie stringi tylko raz w życiu - z czystej ciekawości - i już nigdy więcej ich nie włożę. Zwykłe, proste majtki wcale nie odznaczają się na ubraniu.

Gość gość
ja noszę stringi tylko dlatego, że mam "latynoską" pupę i normalne majtki (nawet bokserki) wpijają mi się w pośladki w poziomie przez co wygląda jakbym miała 4 półdupki :O a nie będę kupować majtek 10rozmiarów za dużych by się nie wpinały skoro jestem szczupła.

Gość gość
praktyczne;) a można nosić dla przyjemności?

Gość gość
Szczupła z wielka dupa i grubymi girami.