Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin21

hej mam pytanie do dziewczyn w wieku 18-27 czy...

Polecane posty

Gość pyyytanie
"jak za dlugie wlosy to sie wkrecaja w lancuch" buahahha, no na pewno ;)

Gość marcin21
i chyba zacznę używać szminki. To chyba nie jest zbyt pedalskie?

Gość marcin21
naprawde lubei to robic sprawia mi to przyjenosc

Gość _eklerka_
Co do kolarzy, to podobno w tym sporcie liczy się każdy włosek, żeby mieć bardziej aerodynamiczny kształt. (Z włosami wolniej jadą). ;) A zapaśnicy chcą być bardziej gładcy, żeby się sobie nawzajem wyslizgiwali przy przytulankach ;)

Gość marcin21
chcę ogolić nogi, bo chcę zacząć chodzić w rajtuzach. Lubię się przebierać za kobietę ;)

Gość marcin21
przeprasam za wyraznie ale jakis kutas podzszyw ais pod moj nick. i wyzywa mnie od pedalow ale mniejsza ym ja jestem hetero

Gość marcin21
a moja dziewczyna ma na imię longin :)

Gość kolep
_eklerka_ Co do kolarzy, to podobno w tym sporcie liczy się każdy włosek, żeby mieć bardziej aerodynamiczny kształt. BZDURA!!!

Gość marcin21
ale moj fetysz to przebieranie się za kobietę. Więc czy kobiety miałyby coś przeciwko? Pytam powaznie.

Gość zuzaaaaza
mi to by absolutnie nie przeszkadzalo gdyby golil tylko nie chcialabym zeby po ulicy w krotkich spodenkach chodzil;) jakby by mi bylo dziwnie przy znajomych jkaby sie mnie potem pytali czemu sobie nogi goli ale jak dla mnie ok;)

Gość agie
przeciez to nie jest wielka sprawa, niech goli jak chce, tylko zastanawiam sie jak facetowi ma sie chciec golic nogi jesli mi sie tez czesto nie chce, ale ogolonych facetow b lubie :)

Gość marcin21
po ulicy chodzilby w spodnaich ale dlugich wiadomo tez on nie chcialby sie narazic na zascianek polski i bark tolerancji

Gość marcin21
depilator jest najlepszy i nadluzej po nim wlosy nie rosa wiec wystarczy ra na dwa tyg :))

To sie nazywa metroseksualizm...... byłam z jednym metroseksualistą, średnio musialam czekać godzine zanim wyszedł z łazienki bo włoski trzeba ułożyć a dziennie zużywał chyba wiecej balsamu do ciala niz ja przez rok, skończyło sie na tym że zafarbował sobie włosy i brwi na czarno i częściowo brwi wydepilował... nogi też golił a co najlepsze BYł HETERO... powiedziałam nigdy wiecej, na szczescie moj obecny jest facetem w 100% :)

Gość el..ch
zabezpiecz nick hasłem

Gość marcin21
ja nie jestem metro ... tzn lubie tylko golic nogi nie uwzywam zandych mseczke nie robie zandych pilingow czy jak to sie nazwya lubie golic nogi i twarz :)

Gość marcin21
chyba tk bede musal zrobic ze zrobei sobie haslo dzieki za rade

Gość B99
"ja nie jestem metro ... tzn lubie tylko golic nogi nie uwzywam zandych mseczke nie robie zandych pilingow czy jak to sie nazwya lubie golic nogi i twarz " pewnie niedlugo zaczniesz. A skonczysz na wizytach u kosmetyczki. :o metroseksualizm cholera jasna 😠

Gość _eklerka_
Kolep, skoro wiesz lepiej niż tysiące kolarzy... ;)

Generalnie nic nie mam do takich facetów. Wychodzę z założenia że każdy wygląda tak jak mu się podoba i robi ze sobą co chce. Niemniej jednak mój własny, osobisty facet ma wyglądać jak facet, tj. być owłosiony, kudłaty i silny ;). Z takim wygolonym facetem czułabym się jak z kobietą, bez urazy dla wydepilowanych panów .:)