Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lillliana**

ZAGLADNIJCIE TU!!!

Polecane posty

Go艣膰 lillliana**

Wynajmuje sobie mieszkanie w duzym miescie mam swietnie platna prace jestem bardzo szczescliwa. Moja mama ostatnio z placzem powiedziala mi ze chce abym wrocila do niej i i taty i sie nimi opiekowala strasznie plakala przy tym. A ja nie chce sie juz wracac do rodzicow na wies gdzie nie ma przcy i perspektyw. Czy dobrze robie??? Prosze odpowiedzcie bo serce mi sie kraje jak widze moja mame w takim stanie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 trudna sprawa
To Twoje 偶ycie, wiec Ty niz rzadzisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JA wiem wiem
Jakbys mia艂a normalnych rodzic贸w to by nie stawiali Ci臋 w takiej sytuacji!!! Oni umra a Ty zostaniesz we wsi zabitej dechami. Powiedz im 偶e s膮 egoistami!! Co oni zrobili dziecko 偶eby na staro艣膰 im by艂o dobrze. W miare mo偶liwo艣ci na pewno im pomo偶esz i ich nie zostawisz!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lillliana**
Powiedzialm mamie ze chce zostac ale awantura byla tak ze nawet nie chce sobie tego przypominac

Udost臋pnij ten post

Jesli wr贸cisz bedziesz mia艂a do nich 偶al, 偶e Ci臋 do tego zmusili i poczucie, 偶e nie wykorzysta艂a艣 swojego zycia. Po prostu cz臋sto ich odwiedzaj, jak najcz臋sciej. I du偶o do nich dzwo艅. Niech czuj膮, 偶e wci膮偶 maj膮 c贸rk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lillliana**
nie mam mozliwosci zbyt czestego ich odwiedzania (okolo 3x w roku) bo mieszkam naprawde daleko od domu i duzo pracuje ale prawie codziennie dzwonie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JA wiem wiem
3 x w roku??????????????????/ Masz daleko???? To chyba nie mieszkasz w Polsce!!! Ja mam do rodzic贸w 630 km i jestem u nich 1 w miesi膮cu czasem raz na 2 m-ce. Nie masz czasu?? - 26 dni urlopu plus 艣wi臋ta itp.!! Daleko wi臋c poci膮giem d艂ugo si臋 jedzie ale przy obecnych cenach samochod贸w i przy Twojej dobrej pracy to chyba nie problem. Uwa偶am 偶e sama si臋 t艂umaczysz i to g艂upio sie t艂umaczysz i tyle!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lillliana**
prawda nie mi9eszamw PL a na Wyspach wiec nie moge raz w miesiacu przyjezdzac. JESZCZE NIGDY NIE BYLAM TAKA SZCZESLIWA!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JA wiem wiem
To 偶e nie mieszkasz w Polsce du偶o zmienia!! Matka sie martwi bardziej o Ciebie ni偶 Ci sie wydaje!! Mo偶e jaka艣 g艂upia s膮siadka jej podsun臋艂a pomys艂 偶eby powiedzia艂a Ci 偶eby艣 wr贸ci艂a si臋 nimi opiekowa膰!!

Udost臋pnij ten post

ja Ci臋 rozumiem ... ja te偶 odnalaz艂am szcz臋艣cie jeszcze dalej ni偶 Ty ... narazie jestem w Polsce z rodzicami, chocia偶 nied艂ugo planuje wyjecha膰 ju偶 na sta艂e za ocean. Jestem jedynaczk膮 i ci膮gle pod presj膮, 偶e jestem jedyn膮 blisk膮 osoba dla moich, na szcz臋艣cie jeszcze m艂odych rodzic贸w. Ale ja za nimi t臋skni臋 jak z nimi nie jstem, powa偶nie. I wiem, 偶e b臋dzie mi ci臋偶ko wyjcha膰 na sta艂e i zostawi膰 ich tu :( bo naprawd臋 jestem z nimi blisko i s膮 cz臋艣ci膮 mojego 偶ycia. Nie mam poj臋cia co to b臋dzie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coralie
Moim zdaniem to ty musisz sobie ulozyc swoje zycie i twoi rodzice musza to zrozumiec juz teraz, jesli tego nie zribisz i wrocisz do rodzicow to nic w zyciu sobie sama nie ulozysz bo bedziesz uzalezniona od rodzicow.POWODZENIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lillliana**
Dzieki za slowa otuchy!!! Larum sie podnioslo kiedy opowiedzialm mamie jakiego cudownego chlopaka poznalam. Ale i tak postanowilam zyc tak jak ja chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pf
a nie mo偶esz na staro艣膰 zabra膰 rodzic贸w do siebie? :D ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annica_Pannica
Nie wiem co ci doradzic, wez rodzicow do siebie, masz prawo do szczescia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdaniem faceta.
Zapro艣 rodzic贸w do siebie , poka偶 rodzicom jak wygl膮da Twoje obecne 偶ycie, czego si臋 dorobi艂a艣 i niech por贸wnaj膮 dwa 艣wiaty , sami powinni oceni膰 , czy warto aby艣 na wie艣 wraca艂a ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rodzice nie maj膮
prawa wchodzic w twoje 偶ycie, bo to jest tylko twoje 偶ycie ... Nie moga wymaga膰 偶eby艣 wszystko rzuci艂a i opiekowala si臋 nimi, a poza tym przeciez to nie sa staruszkowie wymagajace opieki, bez przesady ... Uwa偶am, 偶e dobrze zrobila艣, jestes samodzielna, niezale偶na i ... tak trzymaj, powodzenia i zycz臋 szcz臋艣cia :-D

Udost臋pnij ten post