Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowy luton

Miedzynarodowe imiona

Polecane posty

Moj synek nazywa sie Colin i juz spotkalam sie na kaffe z opinia ze skrzywdzilam dziecko imieniem :P Calkowice sie zgadzam z cape-town-mum :) Moje dziecko jest jedyne w swoim rodzaju i wybralam imie ktore pasuje do mojego synka, naszego nazwiska i ktore bardzo mi sie podoba :)

Gość szarlotttta
a moze Rebecca?? po polsku normalnie Rebeka

do Cocainee A co ty masz do imienia marysia?Moja córka ma tak na imie i mi sie bardzo podobabardziej niż alan czy jakies inne wymyślania a poczytaj dobrze a znajdziesz odkowiedznik tego imienia!!!!

dla coreczki - Wiktoria (Victoria) moje wlasne;) ulubione;) i popularne;) dla synka Robert (uwielbiamm;) brzmi sexy;)

Gość bez znaczenia kim jestem
interesujace. moje dziecko ma niepolskie imie i do tej pory nie zauwazylam zeby jakiekolwiek inne dziecko sie z niej wysmiewalo. poczatkowo w przedszkolu dzieci zareagowly zdziwieniem, ze takie imie mozna miec a teraz wszystkie dziewczynki zazdroszcza corce imienia. wiecej, wszystkie misie i lalki straciyl poslkie imiona na rzecz tych niepolskich. dlatego uwazam, ze wysmiewanie sie z imion kolego i kolezanek to jedynie efekt wychowania jakie dziecko odebralo w domu. a z imion miedzynarodowych zadne inne, ktore juz nie padlo, nie przychodzi mi do glowy

Dla chłopca: Milan, Sambor (staropolskie imiona), Kai, Kosma. Dla dziewczynki: Mira, Mila, Halshka (Halszka).

Gość gość
Marta to tez międzynarodowe imię

Gość gość
Marta to tez międzynarodowe imię ;) ja osobiście wybrałabym Adam lub Daniel dla dziewczynki Julia albo Sara. Od 5 lat mieszkam za granica i mimo, ze nie planujemy wracać chciałabym zeby dziecko miało polskie imię kto wie moze kiedys bedzie chciało wrocic do korzeni. Osobiście uwazam, ze miedzynarodowe imię bardzo ładnie zgrywa sie z polskim nazwiskiem.

Gość gość
Edward, Filip, Felix

Gość gość
W anglyi to dajcie jakies anglyiskie takie zeby w Polsce nie mozna bylo wymowic .Dretwi ludzie bez tozsamosci.