Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raccelaxxx

Ktore z Was miala bardzo jasna kreske na 5 testach ???

Polecane posty

Gość raccelaxxx

Zaczne od tego ze staramy sie z mezem o dziecko od roku. Od 1,5 mam objawy ciazowe i zobialam juz 5 testow tej samej firmy i wszystkie wyszly z bardzo jasna kreska.Okres powinnam dostac 29 Wiem ze ten temat byl juz nie raz poruszany ale mi juz wyszedl 5 test ktory wyglada identyczniea robie go co dwa dni.CZy ktoras z Was miala podobny przypadek?

Gość raccelaxxx
A ktory test polecasz bo ja robilam ten z bobaskiem.Ide robic beta w poniedzialek. DZieki za odpowiedz.

Gość raccelaxxx
No to w poniedzialaek ide a ile sie czeka na wynik i trzeba robic na czczo?

Gość raccelaxxx
Dziewczyny piszcie ktora miala taki sam problem i jak to sie skonczylo.

ja tez mialam bardzo jasna kreske, 1 test zrobilam 27dc, ciemniejsza kreska wyszla mi okolo 32 dc :D pozdr

Gość Proszę kobietki
A po co robiłaś test aż 5 razy?Wystarczyło 2.ja też miałam w dwóch baarzdooo jasną.

No wlasnie sie przekonalam ze jasna kreska nie swiadczy o ciazy bo dostalam @ .Tak bylo w moimprzypadku :( Robilam tyle testow bo mialam nadzieje zobaczyc dwie ciemne kreski ale niestety teraz widze tylko czerwona plame.

Prosze kobietki, napisz jak u Ciebie to sie skonczylo mam nadzieje ze pozytywnie dla Ciebie.Tzn nie wiem czy chcesz dzidzie czy nie? Bo ja chcialam

Zapmnialam dodac ze robilam tylko 3 testy z tego 2 byly pozytywne a jeden negatywny ale rozumiem autorke bo gdybym nie miala jescze @ to pewnie dalej bym robila.

Gość Proszę kobietki
Czasami dochodzi do samoistnego poronienia i @ pojawia się w tym dniu co powinna lub z dwa dni póżniej

Gość Proszę kobietki
Jestem w ciąży i mam już bliżej niż dalej:) Też tak miałam kiedyś że test wyszedł pozytywnie a dostałam.Okazało się że zarodek zszedł. czasami jest tak że na początku ciąży są plamienia których nie można lekceważyć.Powodzenia w staraniu sie o dzidzi:)

W nastepny poniedzialek ide do lekarza , myslisz ze on potrafi stwierdzic czy byla ciaza? A jak szybko zaszlas w ciaze po tym incydencie z pozytywnym testem a @