Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana chyba bez wzajemnosi

Szukam wiersza który odzwierciedlałby to co czuję-proszę o pomoc...

Polecane posty

Gość zakochana chyba bez wzajemnosi

Chcę mu to napisać.Zdecydowałam się wreszcie to wyznać,ale nie umiem pisac,a nie chce zeby zabrzmiało banalnie...Chcę by wiedział,że nie moge przestać o nim mysleć i że nawet nie zdaje sobie sprawy jak mnie rani... Chcę by było subtelnie ale dosadnie.

Gość przykładowo
Zwiędły listek Nie mogłam tłumić dłużej Najsłodszych serca snów, Na listku białej róży Skreśliłam kilka słów. Słowa, co w piersiach drżały Nie wymówione w głos, Na listku róży białej Rzuciłam tak na los! Nadzieję, którą pieściłam, I smutek, co mnie truł, I wszystkom to umieściła, Com marzyła i com czuła. Tę cichą serca spowiedź Miałam mu posłać już I prosić o odpowiedź Na listku białych róż. Lecz kiedy me wyrazy Chciałam odczytać znów, Dojrzałam w listku skazy, Nie mogłam dostrzec słów. I pożółkł listek wiotki, Zatarł się marzeń ślad, I zniknął wyraz słodki, Com mu chciała posłać w świat! Adam Asnyk Zaraz poszukam jeszcze

Gość przykładowo
Nie widziałem cię już od miesiąca. I nic. jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, lecz widać można żyć bez powietrza

Gość albo sugababes
You look into my eyes I go out of my mind I can't see anything Cos this love's got me blind I can't help myself I can't break the spell I can't even try I'm in over my head You got under skin I got no strength at all In the state that I'm in And my knees are weak And my mouth can't speak Fell too far this time Baby, I'm too lost in you Caught in you Lost in everything about you So deep, I can't sleep I can't think I just think about the things that you do (you do) I'm too lost in you (Too lost in you)

Gość Córka Mafii
Ja sama napisałam wiersz, jak byłam w podobnym stanie, ale nigdy nikt nie widział go na oczy... pisałam, co czułam... po prostu

Gość wierszykowa
"Gdy jestem sama w domu niecierpliwie nasłuchuje pukania do drzwi Przyjdziesz? Ach, w tej chwili ktoś stuka! Biegne! Nie.. To wiatr, złudzenie.. Bo Ty nie przyjdziesz tylko znów zamienisz się w krople na moim policzku.." "Ból jest ciągły w domu, w szkole, na ulicy Ciągle ból. Tak bardzo.. Ostatnim uczuciem przed snem jest smutek a pierwszą myślą po przebudzeniu - nie kocha mnie! Ale dlaczego, dlaczego tak boli? Bez Ciebie świat dalej się kręci ale ja mma dość tej karuzeli.." "Są takie dni których nie powinno być w ogóle; przez nie do poduszki łzy swoje tule Lecz są takie dni dzięki którym czuje sie jak w niebie to te.. spędzone blisko Ciebie.." "Odmierzałam godziny które z Tobą spędzałam Odmierzałam sekundy w których Cię całowałam Odmierzałam minuty naszego rozstania A teraz odmierzam wieki mojego umierania.." "Moje sny bez Ciebie - nie są snami Moje marzenia bez Ciebie - nie są marzeniami Nawet ja same bez Ciebie - nie jestem sobą." "Kolejna noc bez Ciebie Chcę sie przytulić, nie mam do kogo Chce powiedzieć kocham, do pustych ścian nie wypada Jesteś daleko Dalej niż się wydaje Nie czuje Twojego oddechu, dotyku i bicia serca Chyba umieram Tak - umieram z miłości" "Jedną łze Ci wyśle - łze tęsknoty Jeden włos - ten co o dotyk prosi I jeden uśmiech - taki smutny I jedno serce - takie Twoje że aż obce.."