Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkajoanna

Brak miesiączki po pierwszym opakowaniu pigułek

Polecane posty

Gość julkajoanna

Czy wy też tak miałyście? Skończyłam brać w środę, dziś sobota a tu dalej nic. To moje pierwsze opakowanie, czy to mieści się w normie?

Gość ZdziecinniałaStaruszka
Od czego ma się ulotkę? :P

zupelnie normalne. Twoj organizm musi sie przyzwyczaic do tabsow. nie panikuj! nawet jesli nie pojawi sie krwawienie, to rozpocznij o czasie nastepne opakowanie.

Gość julkajoanna
Megi- wiem, wiem o tym następnym opakowaniu. Zdziecinniała staruszko----nie wiem od czego jest ulotka, ale myślałam, że wiem od czego są życzliwe koleżanki na forum:)

mysle, ze nie masz sie czego bac..., to jest mozliwe, bardzo mozliwe, nawet przy nastepnych opakowaniach. trzymaj sie!

No dobra, dziś mogę robić za życzliwą. Okres pojawia się od 2 do 4 dni po odstawieniu pigułek. Jesli skończyłaś w środę to liczysz: czwartek, piątek, sobota i w niedzielę powinien być. Jeśli nie ma to nie zakładasz topików "czy jestem w ciąży" tylko kontaktujesz się z ginem i pytasz co dalej. Ps. Dla twojego własnego spokoju polecam dokładnie przestudiować ulotkę (wybrane fragmenty dobrze jest wykuć na pamięć) :P

Gość pszczolka z listopada
mi okres przy m opakowani po wiec spokojawił sie 5 dnia po odstawieniu tak

Gość julkajoanna
zdziecinniała staruszko-----nie założę topiku w stylu "o rany chyba jestem w ciąży" z prostego powodu----aktualnie z nikim nie współżyję:-))))))))))) Choć przydałoby się dla psychiki:-))))))) Po prostu tak pytam z ciekawości, jako pigułkowa debiutantka:-) Pozdrawiam:-)

julkajoanna no to udzielę ci kolejnej dobrej rady- zacznij wspólżyć bo wtedy przynajmniej będziesz miała powód zeby się martwić (wiadomo, nie ma 100% metod antykoncepcji) bo tak niepokoić się "na sucho" to trochę szkoda nerwów :) Pozdrawiam serdecznie szczególnie za drugą część twojego nicka :)

Gość blarg
staruszko chyba mozna martwic sie o zdrowie a nie tylko o ciaze prawda :)

Gość julkajoanna
zdzecinniała staruszko-----kiedy z samczykami na mym horyzoncie krucho, coś się tam kręci ale żeby na poważnie, to nie chcą:( Pigułki biorę leczniczo:) Będę miała wprawę na przyszłość:)

Gość pszczolka z listopada
ale macie powody do kłutni.

Gość julkajoanna
A kto powiedział, że my się kłócimy? Ja już zdążyłam zapałac do staruszki symaptią:-)

Gość wrrrrrrrrr
ja po pierwszym opakowaniu nie dostalam okresu dopiero po drugim i to nie jest powod do obaw wiec spokojnie :) po drugim napewno dostaniesz pozdrawiam :) ps. ale zmierzla ta staruszka hihihi ;)

Gość sephi
ja tez nie dostalam okresu po 1 opakowaniu logest tylko jakies plamienia moj ginpowiedzial ze to normalne i czasem wogole moge nie miec wiec zeby sie nie martwila bo nie jestem w ciazy :)