Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuchaaa82

grzybica!!pomóżcie!!trwa już prawie 3 tygodnie

Polecane posty

Gość Martuchaaa82

witam!!3 tygodnie temu byłam u lekarza i stwierdził u mnie grzybice:((dostałam od niego doustnie Fluconazole!jednak nie pomogło i brałam dopochwowo najpierw Gynalgin a później Clotrimazolum!!noo i niestety nie pomogło!:(( dzisiaj dostałam masakrycznych swędziołów że aż porobiłam sobie rany na wargach sromowych!!miałam już nieraz grzybice ale zawsze Clotrimazolum pomagało!!a i podczas choróbska nie współżyłam!!pomóżcie bo nie wiem co robić:((

taki topic juz istnieje i dziewczyny sie tam zmagaja pare lat... niestety moze trzeba zrobic posiew z pochwy ktory wykaze jakie masz bakterie i wtedy dostaniesz odpowiednie leczenie

Gość Martuchaaa82
ide w poniedziałek do lekarza i mam nadzieje że coś zaradzi, bo jest coraz gorzej:(( jestem tak spuchnięta że masakra i nie moge się wysikać bo wszystko mnie masakrycznie szczypie!!dzięki za info:)

Gość trishka
witam martucha;)jestem z topiku "infekcje pochwy....a czosnek"...poszukaj i zglos sie do nas;)tam wiele dziewczyn pewnie udzieli ci rad...ja teraz moge ci tylko powiedziec ze ty masz to 3 tygodnie a ja ponad rok!!!musisz wykonac sobie odpowiednie badania a lekarz niech da ci silniejszy lek bo gynalgin to slabiutki...pozdro