Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vienna

Mój chłopak słucha Modern Talking

Polecane posty

Gość Vienna
Mam 19 lat, 182 cm wzrostu i rozmiar buta 43 :) Nic nie poradzę że prawdziwa ze mnie kobieta :D

Gość lepiej rzuc go dla
fana ich troje albo shazzy

Gość no to gratuluję
niezłych wiadomości na temat muzyki lat 80-tych. Serio.

Gość Torris
hmm Modern Talking - to nie tak zle! Jest to gatunkowo tzw. eurodisco tworzone przez Bohlena na bardzo przyzwoitym (w odroznieniu od niektorych italodiscowych hymnow) poziomie. Owszem, brzmienie moze sie znudzic - kto slyszal YMHYMS czy Louiego w zasadzie slyszal wszystko MT. Podobnie z C.C. Catch, ktora jest zenska wersja duetu. Vienna kazdy majakiegos bzika. Twoj facet lubi MT - zauwaz ze jest kims wyjatkowym! ilu ludzi slucha takiej muzy? MALO. W TV ani radiu jej nie uslyszysz. Twoj facet sika po nogach gdy slyszy swoje ulubione nutki w zlotych przebojach, a Ty mu jeszcze chcesz to zabrac. No wiesz? A moze jeszcze ma ubrac czape wlozyc lancuch i zaczac sie bujac w rytmach 50 cent? po pierwsze wiec DOCEN JEGO WYJATKOWOSC. po drugie, sprobuj poszerzyc jego horyzonta muzyczne 80s. Skoro lubi disco, to zaproponuj mu taneczne ambitniejsze i ciekawsze nagranka NAKED EYES czy TEARS FOR FEARS. Mysle, ze w ten sposob nie zrobisz mu krzywdy, odcinajac go od jego ulubionych klimatow, a byc moze zaciekawisz czyms innym :) ps. skoro juz tu wlazlem to zapraszam do odwiedzenia serwisu www.top80.pl i sluchania radia top80, w ktorym prezentowane jest szerokie spektrum muzyczne lat 80-tych (w odroznieniu od zlotych przebojow ktore walkuja jedynie greatest hits)

Gość Vienna
Ale Modern Talking to nie wszystko u niego! Co mam z nim zrobić do cholery? Jest niski, ma bardzo małe stopy! Nawet nie wiecie jak to przeszkadza, a szczególnie w łóżku!

Ale jazda :D....mój mąż ma podobne upodobania, oprócz MT i CC Catch jeszcze w Sandrze gustuje ;)

Gość jestes boska vienna
;) padlam ze smiechu

Gość pikaaaaa
:( to jeszcze nic.... moj facet słucha boysów (disco polo ) i jeszce podkreśla że to wcale nie jest nieambitna muzyka...żebym wsłuchala sie w teksty .Ej dostaje szalu!!!!!!!!Ja lubie czarna muzyke jego preferencje to dla mnie dramat.Najgorsze jest to że wszędzie się tym chwali!!!!! Wszyscy sie smieją bo muyślą ze zartuje!A o ntak naprawde.Ma dziesięc kaset czy nawet więcej.Kiedys jak lezelismy son=bie na lozku to wlączyl zeby zrobic nastroj czujecie!!!!!!!! Odechcialo mi sie!!!!!!!!Jestesmy razem 4 miesiące czuje duzo do niego,to inteligentny czlowiek nierozumiem tego chopla na punkcie boysow...Najgorsza piosenka to '' wstawaj i walcz to twoje dzielo ej normalnie dostaje kur.... ,jaaaaa :/ a o n mi jeszce poiwiedzial ze ona jest z przekazem!!!!!!!!! Vienna >>>> ja bym na twoim miejscu calowala go p[o tych karłowatych stopkach ze slucha szeri lejdi bo zawsze moze sluchac chlop z mazur ech ;(

Vienna----------- czyżbyś mówiła o Łukaszu?????????? :) Byłam kiedyś- ale krótko- z facetem, który uwielbiał taką właśnie muzyczkę, jak twój. Zostawiłam go w cholerę, ale nie z powodu gustu. Bardzo mnie skrzywdził...

A mój obecny mężczyzna doszedł do tego, że jak włącza muzyke, to pyta czy mam dzis ochotę na Beethovena, czy wolałabym posłuchać Vivaldiego i wyobraźcie sobie, że słucha razem ze mna i nie ucieka już z pokoju :) Podoba mu się albo co? :) Bo na początku naszej znajomości, to słuchalam ich tylko jak byłam sama w domu .

Gość Vienna
Nie no to już jest przegięcie. Radio Złote Przeboje nawet święta potrafi obrzydzić! Akurat wpadł do mnie mój chłopak i zapowiadają że za chwilę poleci świąteczna piosenka. I poleciał... MODERN TALKING - "Baby It's Christmas" !!! Ja rozumiem "Brother Louie", "Cheri, Cheri Lady", ale żeby nawet świąteczne piosenki ich puszczać? A mój chłopak oczywiście w siódmym niebie był :(

Gość Lista przebojów
" my sexy, sexy looooover, oh tell me there's no otheeeeeeer " :D

Gość yukari
ciesz sie moj slucha tylko tych opentaczych wrzaskow nazywanych black i death metalem a w pokoju ma plakaty zespolow takich jak immortall czy cradle of filithe z dlugowlosymi facetami w ćwiekowanyych skórach z twarzami zrobionymi jak klauny tylko ze na bialo czarno a jego muzyka zprowadza sie do raaaaarhhhhhhhh satan i tym podobne :( już naprawde wolalabym zeby sluchal modern talkin a nie tych sieczek .

Gość do yukari
""ciesz sie moj slucha tylko tych opentaczych wrzaskow nazywanych black i death metalem a w pokoju ma plakaty zespolow takich jak immortall czy cradle of filithe z dlugowlosymi facetami w ćwiekowanyych skórach z twarzami zrobionymi jak klauny tylko ze na bialo czarno a jego muzyka zprowadza sie do raaaaarhhhhhhhh satan i tym podobne już naprawde wolalabym zeby sluchal modern talkin a nie tych sieczek "" --> faktycznie znawca z Ciebie :/ podejrzewam ze ten tekst mial byc zabawny ale nie wyszlo

Gość Ryszard Herrey
Wszyscy daliście się nabrać na tą sztuczkę. Zapewne za tym wszystkim stoi ten knypek z Kujaw. On uwielbia się popisywać swoim wzrostem. Na jednym forum to co chwila pisał o tym i pitolach. :) A co do muzyki, to uwielbiam takie przeboje: Cock Robin - When Your Heart Is Weak The Art Company - Susanna Uriah Heep - Lady In Black (aczkolwiek wolę "July Morning") Czesław Niemen - Sen o Warszawie Pózdrowióm :)

Gość Tijger
Zgadza się i o pompówach też pisał

Gość bredak
i o Radiu Brązowe Przeboje...

Gość radioaktivator
Nie rozumiem Cię Vienna, a wiedzę o latach '80 masz taką jak Doda o komputerach (czyt. zero) Modern Talking może i grali Disco ale wykonanie było super, a głos Andersa świetny, pewno sama masz kompleksy wokalne, więc wyżywasz się na klasykach lat '80.

Gość radioaktivator
No i ta adka o stopach :D Żal.pl większego idiotyzmu w życiu nie słyszałem.

Gość pumbam
ty gnojówo jak mozna nie lubic modern talking albo disco 80 czy eurodisco lub disco polo tosz jest piekne!Wspanieale a ty jestes gownem!