Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaja...

Mam rany na wargach sromowych dziewczyny!!!!!

Polecane posty

Gość Jaja...

Chyba mam infekcje grzybiczna ! bo mam te same objawy co przedtem jak poszlam do ginekogola ,babka powiedziala,ze mam grzybice. Teraz znowu mnie swedzi i mam lekkie upławy a do tego zrobila mi sie RANA nagle ! taka dluga na 2,5 cm.............. Wy tez mialyscie cos takiego przy grzybicy?!!!!!"???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? robie sobie irygacje ziolami i smaruje od czasu do czasu kremem. Nie zakladam czopkow, bo chce zrobic badania niedlugo . Ale ta rana mnie martwi !!! i szczypie....

Gość spokojniie
tez kiedys to mialam. Kup sobie jutro albo jeszcze dzis w nocnej aptece TANTUM ROSA! Codziennie rano i wieczorem rozpuszczaj ten proszek w cieplej przegotowanej wodzie i przemywaj nim pochwe. Mozesz moczyc wacik w roztworze i robic oklady. Po paru dniach powinno przejsc. Ja mialam takie rany, ze musialam sikac nastojaco, tak mnie bolaly...

Gość spokojniie
Kup sobie jeszcze globulki dopochwowe z propolisem.

Gość Jaja...
oooo dziekiiii juz sie balam,ze to cos nienormalnego.Dziekuje ;)

Gość spokojniie
no bo jest to nienormalne :| Nie zycze ci aby ci sie to rozwinelo. Ja doslownie ryczalam z bolu w kiblu. I nie tylko - nawet jak normalnie gdzies chodzilam, to czulam jak te rany ocieraja sie o majtki podczas chodzenia czy siedzenia - koszmar. A zalatwilam si etak, bo zbyt pozno zareagowalam.