Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach50

Pieluchy tetrowe-przyjmę

Polecane posty

Gość ach50

Przyjmę pieluchy tetrowe używane,dla dzidzi samotnej matki,która z różnych przyczyn jest w bardzo trudnej sytuacji.Jeżeli ktoś może jej pomóc będę wdzięczna.

Gość dsfre
używane??? chyba jaja sobie robisz!!! i to okrągłe

Gość no i zawsze mozna być takim
Ciekawe..... i nic innego jej nie potrzeba tylko używanych pieluch :P

Gość ach50
Jaja?Dlaczego?Oczywiście na nowe by się nie pogniewała,ale czy może wymagać?Osoby potrzebujące są wdzięczne za każdy dar,nie stać ją na pampersy.Przykro,że tego nie rozumiesz.

Gość dsfre
ach50..jesli juz prosic o coś- szczególnie dla małego dziecka, to raczej o nowe, bo tetrowce nie kosztuja majątek dla tego który chce pomóc!!!

Gość ach50
Tak obecnie tylko pieluch potrzebuj,bo ludzie którzy ofiarowali różne rzeczy używali pampersów,i w ich wyprawkach nie było pieluch.

Gość dsfre
a poza tym ty prosisz w jej imieniu wiec dlaczego nie prosic o nowe??? to są pieluchy(!) a nie ubranka... troche higieny!!!

Gość dsfre
a skąd ta kobieta jest? województwo...

Gość ach50
Warm.mazurskie,a ile ?Nie wiem,tak żeby starczyło na zmianę 25?

Gość dsfre
no nie wiem...ja bym nie dała dziecku pieluch uzywanych...ubranka to szybciej ale nie pieluchy...wiem ze da sie wygotowac...ale to tak jakbys poszła do second handu i majtki kupiła...średniawka

Gość nabijam.
Ale ona jest bardzo trudnej sytuacji... Gdybyś nie miała pieniędzy na majtki z secondhandu, to chodziłabyś bez majtek?:O

Gość ach50
Nie śmiałabym prosić o nowe,chociaż to nie dla mnie.A pieluchy się wygotowuje,dokładnie tak jak mówi No fucking way,dobrze,że ktoś mnie rozumie.Dziękuję.

Gość dsfre
nabijam...chodziłabym bez... do second handówjesli chodzi o ubrania to spoko...ale bielizna??? w hipermarketach są majtki i po 1 pln jak dobrze poszukac..wiec nie przesadzaj...i nie naskakuj na mnie jakbym miała cos do biednych...chodzi mi o to ze bielizna jest osobista! nie założyłabym uzywanej

Gość nabijam.
To był przykład, nie naskakuję na Ciebie. Chodzi mi o to, że kobieta może być naprawdę w trudnej sytuacji finansowej.... A pieluszki można porządnie wygotować. Tyle

Gość dsfre
ach50 ale ty nie prosisz o nowe levisy...to pieluszki...przeciez nie są takie drogie...myślę ze nikt by nie czuł sie urażony ze prosisz o nowe dla dzidziusia matki w cieżkiej sytuacji finansowej

Gość ach50
Jeżeli ktoś ma życzenie pomóc proszę o kontakt na mojego meila. Dziękuję i pozdrawiam....ulkry@wm.pl

Gość dsfre
ok przepraszam jeśli kogos uraziłam- nie miałam zamiaru!!! po prostu ja mysle ze nie dałabym dziecku uzywanych pieluch...nie wazne. jak mozna to sie pomaga:)

Gość dsfre
aha napiszcie jakie są najlepsze rozmiary pieluszek? bo chyba są różne...

Gość dsfre
patrze własnie na allegro ale widze, ze są różne rozmiary..nie wiem jaki najlepszy???

Gość niunńcia
hmmmmmmmmmmmm nie zastanawia was ludzie fakt,że baba prosi o pieluchy tetrowe a ma np w domu komputer i internet??????????????????????????????????? komedia ale wypucha :O:O może ma sponsora na to? hahahaahahahh ale dajecie się wpuszczać w bajerkę na maksa :D:DD:D:D:D:D

Gość dsfre
niuńcia ona pisze ze nie dla niej...czytać nie umiesz??

Gość niunńcia
taaaaaaaaaaa :O:O to sama powinna jej pomóc, anie pisać o czymś takim na kafeee na litość!!!! komedia :)

Gość nabijam.
Autorka prosi dla kogoś...czytaj ze zrozumieniem...

Gość dsfre
niuńcia spadaj, jak jesteśmy naiwne to nas pokara, ze wysłałyśmy... tetrówki nie kosztuja majątek!!!