Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicole 24

Dałybyście za wózek 3 tys.??

Polecane posty

Dziękuję🌼 Paulka, czytam Twoje wpisy na innych topickach, wydajesz się szalenie sympatyczną osobą, bije od Ciebie takie ciepło, dlatego nie rozumiem nalotów na Twoją osobę, ale tak już jest, że Ci najlepsi zazwyczaj są zjeżdżani za to, że cieszą się z tego co mają:( Nigdy w życiu nie chciałabym cofnąć tego co się stało:) Ciąża wydzieliła we mnie adrenalinę, mogłabym góry przenosić, ale to głównie dlatego, że mam olbrzymie wsparcie w rodzicach. Pozdrawiam👄 Napisz we wtorek czy było widać płeć dziecka:)

Hej , Czytam Was z uwagą, bo sama niedawno podejmowałam decyzję o wózku, wybrałam Quinny Speedy SX, kolor Blue Oceanic Reflection (www.calineczka.pl) - warto sprawdzić w tym sklepie, bo jest tani i mają duży wybór wózków na każdą kieszeń, trójkołówka. Mam dwie koleżanki, które urodziły w lipcu i jeżdżą tym wózkiem - jest naprawdę wspaniały. Nicole, jeśli możesz kupić droższy model, sprawdź jeszcze wózki Mutsy, one są na 4 kołach i są naprawdę niezłe. Emmaljunga jest super, ale z tego co wiem, jest o tyle problematyczna, że nie do każdego auta się mieści :) Aha, pamiętaj o tym, że dobrze, jeśli wózek łatwo się składa i łatwo pakuje do bagażnika. Pozdrawiam, trzymaj się 🌻

W życiu. Uważam, że płaci się za markę a nie za sprzęt. Ja mam Graco i jestem bardzo zadowolona. Jest super sterowny i bardzo lekki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.