Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka2006

Mój facet zawsze sie bije !!!!Jest agresywny na imprach !!!!!

Polecane posty

Gość zalamka2006

I jest pierwszy do jakichś bitek,np w dyskotece i wogole!!!Ja juz tego nie moge znieść,bo zawsze łaże za nim zeby mu sie nic nie stało ,ze dostanie albo coś!!!Juz mam tego dość!!!I oczywiście pije przy tym...czasem za duuuzo,a jak wypije to jest straszny agresor,nic wtedy nie dzial na niego,nawet to,że mu mowie,że nie chce juz z nim być!!!Juz dluzej tego nie wytrzymuje!!!Nie wiem jak sobie z tym radzić!!! Kacham go !!!,ale..............co moge zrobic zeby tak nie bylio !!Ja szczerze mowiac juz probowalam wszystkiego !!!Brrr...:(:(:(

Gość no to chyba najwyższy czas
odkochać się w obecnym i zakochac w innym :-)

Gość kiedyś uderzy i ciebie
zobaczysz, wiem niestety z doświadczenia. też byłam taka głupia, i slepo zapatrzona, nawet gdy podnosił rękę.. eh.. naiwna wierzyłam, że się zmieni.. doszlo do tego, ze oskarzalam sie ze to wszystko moja wina ;/

Gość zalamka2006
Ale on dla mnie jest doskonały,nawet po pijaku nic mi nigdy nie zrobił i wogole.....czasem siedzi grzecznie a jak wypije cos to normalnie nie ma na niego sil....nigdy jeszcze mnie nie uderzył(jestesmy 2 lata za sobą)....nie moge go zostawic bo go kocham:(

Gość karolinkkaaaaa....
wejdź na ten topik i uważnie go przeczytaj...ta dziewczyna jest ze swoim już 4 lata i tez na początku było bicie na imprezach...a teraz jest jego żoną...i bije ją.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3360034 Uciekaj, póki nie jest za późno

Gość jak ktoś nie ma szacunku dla
innych, to prdzęej czy później straci do Ciebie:D, ale znając życie będziesz kolejną zaślepioną, która za kilka lat załozy temat "mąż/chłopak mnie bije":D haha:P

oł noł, ja tak miałam z moim brejdakiem :o w czasach LO jak chodziliśmy na balety to zawsze coś musiał odfisiować 😠 a ja go musiałam pilnować, bo to niesforne stworzenie było, zawsze pierwszy do wszelkich możliwych awantur... eh, ale na szczęście wyrósł z tego, zmądrzał chłopak na starość :)

Gość fasdfsdf
mój siedział i niczego to go nie nauczyło tylko wzmogło apetyt, takie szwadrony zjada na śniadanie ;D

Gość fasdfsdf
;D

Gość swAAAAAAAAAd
zrezygnuj z niego bo zawalisz sobie życie. Jeśli Twoje groźby nic dla niego znie znaczą to odpuść go sobie. Widocznie mu na Tobie nie zależy.

Gość olopolin
Mój też taki był ale wyrósł z tego . Był czas że nie mogliśmy chodzić do żadnej dyskkoteki bo w każdej kogoś sprał. Na szczęście wyrósł z tego a na mnie (jesteśmy 12 lat) nie podniósł nigdy ręki. Furiatem niestety jest nadal.

Gość zalamka2006
EEE to może on tez zmądrzeje :(:(:(..............ja go bije...myslicie,że nie:P???...Leje go jak cza:).....ja mu tak przed chwila mowie,że czuje ze mnie kiedys bic bedzie,oczywiscie w zartach,a on "no jasne skwasze cie na kwasne jablko"i haha hihi,a mi sie wyc chce,a potem do mnie,kochanie ale oczywiscie zartowałem........ee boze te chłopy!!!Wykoncza nas kiedys:/!!!!! pa