Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rnatalia

prostownica optimum

Polecane posty

Gość niestety....
link sie nie zalacza

Gość rnatalia
up

Gość paulaaaa
ja wlasnie czekam na ta prostowni ce:) mysle ze we wt ja dostane to ci napisze jak dziala i czy ciasteczka sa dobre:)

Gość rnatalia
dzieki:)

Gość fwefwe
mam taka niedawno zamowilam dobra jest:)

Gość sara sara sara
moze jescz ejakie sopinie jawnie mnie ona zainteresowlala

Kupiłam taką prostownicę ponad pół roku temu i używam jej cały czas uważam że jest dobra bo nie niszczy włosów tj inne np. szklane itp Poleciła mi ją fryzjerka. Dziewczyny a mam do Was pytanie. Czy używacie jakiś specjalnych kosmetyków do prostowania włosów żeby dłużej się trzymały i nie powracały po jednym czy dwóch dniach do swojego naturalnego wyglądu.Jak fryzjerka mi prostowała włosy to trzymały mi się aż do mycia- były prościutkie i nie puszyste a ja muszę poprawiać fryzurę codziennie żeby był taki efekt. Proszę o jakieś podpowiedzi i z góry dziękuję!PA!

Gość rnatalia
ja ostatnio mialam probke szamponu elseve (taki rozowy) i odzywke mialam do tego i nawet bez prostopwania byly proste:D

rnatalia spróbuję tego szamponu może mi się też wyprostują:) dzięki! Jakbyście znały dziewczynki jeszcze jakiś wypróbowany kosmetyk to proszę o nazwę.

Gość rnatalia
wydaje mi sie ze lepsza jest ta co ma wieksza moc :)

Gość paulaaaa
a wiec dzis przyszla prostownica i jestem z niej zadowolona. wlosy sa miekkie i proste. a co do ciastek.... sa przepyszne !!! :) wiec bardzo polecam:)

Gość kasiag-01
paula!!! wczesniej sie pytałam ktorą mam kupić wsród nich jest ta którą ty kupiłaś, czy płytki są wystarczająco duże, piszecie ze lepsza jest ta co ma wieksza moc 120??? to nie za duzo???? nie spali włosów??

kasiag-01 moja prostownica optimum ma moc max 205 a ja myśłałam że ona jest słaba. Mi się wydaje że 120 to za mało. Moja ma 205 i mi włosów nie pali.

sorry pomyliło mi się przecież to jest ta sama prostownica a 205 to stopnie nie martw się ona nie pali włosów.

Gość kasiag-01
zamówiłam prostownicę optimum i czekam:)

Gość paulaaaa
hehe oki i powiesz jak ci sie podoba jak juz ja dostaniesz:)

Gość kasiag-01
Dostałam ale szczerze nie próbowałam jeszcze na fuul czyli nie wyprostowałam sobie całych włosó tylko poprawiałm po kilku dniach po wizycie u fryzjera. ciekawa jestem czy da sobie radę z moimi włosam!!!!!!!!!!!!!! No i jeszcze pam pytanko, bo zauważyłm ze się po użyciu robi brudna- brązowa, czy to możliwe by ściągągał mi farbę?????

Gość gość
Naprawdę nie polecam. Po krótkim czasie włosy były mega suche , zniszczone , końcówki rozdwojone i ciężkie to zregenerowania. Trzeba przejechać 3-4 razy żeby pasmo było wyprostowane.