Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdooosia_85

Chcę kupić mamie zestaw kremów przeciwzm. albo ujędrn. - jaką firmę polecacie?

Polecane posty

Kremy vichy sa bardzo dobre. Kosztuja ok.80 zl Mojej mamie sluzyl tez garniera ten czerwony.

Gość Jakastakasobie
:) vichy wcale nie ma dobrych kremow ---- dziewczynki sie nasluchaly reklam -- :) Ja osobiscie polecila bym Ci cos z serii naturalnych -- np. Welede ktora mozna kupic przez internet lub w lepszych aptekach - www.amp.natura.xip.pl Z ogolnodostepnych firm polecam co Dax Cosmetixs --- serie do cery suchej lub bardzo suchej ------------- tak naprawde nadaje sie do kazdego rodzaju cery --- kremy kosztuja po ok, 30 zl ---- mozesz zebrac cala serie (krem na dzien, na noc, pod oczy, serum, maseczka)------------------------- gwarantuje ze twoja mama bedzie zadowolona ---------------- ja kiedys zrobilam ten prezent mojej babci (70 lat) i mamie (47) --- obie ocenily te kosmetyki pozytywnie ------------------------------------------------- krem na dzien nadaje sie nawet do mlodej cery w zimie jako krem ochronny ;-)

Gość Mejbik
Ok, ale czy nie jest to jednak tak, że dla cery dojrzałej, będą te kremy za słabe? Wiesz, jednak potrzeby młodej i starszej skóry są różne.

Do 100 złotych można kupic 1-2 porządne kremy, ale raczej nie dwa kremy plus jeden pod oczy plus coś jeszcze. Osobiście polecam Garniera czerwonego, moja mama jest z niego bardzo zadowolona. I daruj sobie komentarze \"sama jestes badziewiasta\", bo nikt nie będzie udzielał Ci rad.

Ale niestety nie kupisz \"full\" zestawu za 100 zł. Ale jak trochę dorzucisz to kupisz np. krem na dzień i pod oczy :)

kocahna wejdz sobie na www.wizaz.pl i tam poczytaj co kobietki polecja a co nie mysle ze pomoze:D