Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniathebest

od siedzenia przy kompie zle się czuję

Polecane posty

Gość kiniathebest

czesc🖐️ no zle...czy ktos z Was wie moze czy monitory albo obudowy wydzielają podczas pracy jakies toksyny, bo ma stronie instytutu pracy czytalam, ze cos niektore wydzielają.

Gość ja tez sie zle czuje
boli mnie głowa i kark, oczy, czuje sie zmeczona i sfrustrowana, a najbardziej męczy mnie poczucie winy, bo powinnam sie wziąc za coś pozytecznego..

Gość kiniathebest
no tak, ale ja musze pracowac przy tym klamocie:o

Komputer nie wydziela nic szkodliwego - tosksycznego dla zdrowia człowieka. Monitory CRT to pole elektromagnetyczne. Podobnie jak telewizory. Tyle, że telewizor oglada się z dalszej odległości od kineskopu niż monitor. Zachowaj bezpiueczną odległość. Dobrym rozwiązaniem jest zakup monitora LCD. Tam nie ma kineskopu, więc odpada promieniowanie. Poza tym postawa siedząca przed komputerem, dobre oświetlenie, itd.

Gość kiniathebest
dzięki DeGie..:) a powiedz jeszcze, jesli mozesz, czy biurko z kompem moze stac przy oknie i kaloryferze?

Kiedyś przy Diablo II miałem symptomy zawału ;marznące dłonie ,ból k.serca-pojechałem na pogotowie,a tam wszystko OK ! Potem nie grałem już tak długo i się uspokoiło !

Gość kiniathebest
Yogi Miś--->:D

Tak ! Teraz to się można z tego śmiać ,ale wtedy jak się mi zimno robilo to się porządnie spietrałem !!1 :( W karetce na sucho polopiryne żarłem !!! :(