Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka_007

Tak jakoś mi dzisiaj smutno...Pocieszy ktoś?...

Polecane posty

Znowu dopadło mnie uczucie beznadzieji... Jestem sama...Kompletnie nikt się mną nie interesuje...no, oprócz rodziców(ale mi pocieszenie :o) Jestem miła, pomocna...ale nic poza tym... Chyba już zawsze będę sama :( Po co ja się odchudzam? Po co maluję? Kupuję ciuchy? I tak nikt tego nie dostrzega :( Życie jest czasem do dupy 😭 Chyba się upije...pierwszy raz w życiu :( :(

Gość massz fajne cycki

Gość wilgotka21
jestes gruba?

Gość ktośka...
Malinka zacznij myśleć pozytywnie a i Twoje życie nabierze barw :)

Gość NataliaAVON
i sie wyryćkaj tez pierwszy raz w zyciu.

Nie jestem gruba...Ważę 50 kg / 166 cm...Ale chcę mieć kontrolę nad swoim ciałem i dlatego ciągle jestem na diecie...:(

Gość ktośka...
Napewno masz jakieś zainteresowania, jakieś hobby, uprawiasz jakieś sporty. Zajmij się sobą, nie rozmyślaj o beznadziei. Pozostań sobą, nie graj kogoś kim nie jesteś. Uwierz w siebie a świat będzie inny, lepszy, głowa do góry :)

NataliaAVON ---> nie mam znajomych z którymi mogłabym iść na piwo :o Moi znajomi są abstynentami :o A w domu sie nie schleje bo rodzice sa :( łatwo powiedziec : mysl pozytywnie...codziennie to sobie powtarzam i nic :(

Gość ktośka...
Dziewczyno nieważne jak wyglądasz, ile ważysz, jak się ubierasz to sprawy drugorzędne, najważniejsze jaka jesteś w środku

Ale dobija mnie to, że mimo szczupłej sylwetki, w miarę ładnej twarzy i jak mówią inni: super charakteru, nadal jestem sama :o Co ja robię zle? :(

Gość wilgotka21
to o co chodzi? masz kompleksy? nie podobasz sie sobie? jestes brzydka? czy jak?

Gość Pocieszyciel z zaświatów
Może masz za duże wymagania?

Gość ktośka...
Zbasz o sylwetkę to dobrze, zajmij się jakimśsportem a nie tylko ciągłe diety. Zapisz się na basen, aerobik, kurs tańca, cokolwiek... Poznasz ciekawych ludzi

Jasne - duże wymagania :o Zwracam uwagę na osoby, które większość ma za mało interesujące.... Liczy się dla mnie wnętrze a nie wygląd...ech... :(

Gość ktośka...
Czasami tak jest że jak bardzo nam na czymś zależy to jakby wszystko sprzęgło się przeciwko nam i jest dokładnie na odwrót. Możesz myśleć pozytywnie ale jeśli nie wierzysz w to niczego nie osiągniesz

Gość Bolesław Krzywousty
Daj fotę 🖐️ exhume@wp.pl

Gość Pocieszyciel z zaświatów
W takim razie innym udziela się Twoja ponura i pesymistyczna natura;)

Gość Vp
"Zwracam uwagę na osoby, które większość ma za mało interesujące.... Liczy się dla mnie wnętrze a nie wygląd...ech... " No czyli jednak za duze wymagania :classic_cool:

Taaa? Właśnie dla innych liczy się super wygląd i właśnie oni mają wysokie wymagania bo przeciez z jakimś grubasem czy okularnikiem chodzić nie będą :o

Gość Vir
Malinka_007 - ciekawe, czy ty bys sie umowila z kims, kto cie odpycha fizycznie :o

Napewno nie skresliłabym tej osoby zaraz na wstępie tylko dlatego, że nie jest super piękna...Najpierw chciałabym ją poznać...

Gość Vir
ale seks uprawialabys z kims innym. Watpie, zebys mogla kochac sie z kims, kto w ogole nie podoba ci sie fizycznie.