Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okocim spojrzeniu

Odezwac sie do niego??

Polecane posty

Gość okocim spojrzeniu

Mam kolege, myslalam nawet,ze wiecej niz kolege, niestety po paru podszytych chamstwem tekstach zamilklam bez slowa.... Nie odzywam sie na gg, nie pisze smsow, nie dzwonie... Dzis dostalam od niego wiadomosc na gg. Nie wiem co zrobic. Czy odpisac (i w jakim tonie odpisac), czy poczekac jeszcze kilka dni i zobaczyc co sie wydarzy...

Gość boka
wg mnie jesli ktos jest chamski to trzaba odpłacic u tym samym. Jesli naprawde Cie lubi lub cos wiecej to sie odezwie pierwszy bo bedzie mu Ciebie brakowało. A Ty jakos spróbuj sie powstrzymac i nie odezwac się pierwsza. 3mam kciuki Pozdrawiam

Gość a co ci zalezy
odezwij sie tekstem, najlepiej po angielsku np: tea Who you yeah bunny, scotch me tea Who You yeah bunny

Gość kukiełka
też miałam takiego kolegę. teraz ze sobą nie rozmawiamy.

Gość mycholka
Jak się kogoś lubi to się nie jest dla niego przykrym i chamskim, ceni się i szanuje godność osoby, którą się lubi. Wniosek- kumpel cię nie lubi, nie szanuje skoro pozwala sobie na takie rzeczy, traktuje cię niepowaznie, skoro się do ciebie odzywa po czymś takim jakby się nic nie stało, ma cię za wybaczającą każdą podłość. Przetrzymaj go parę dni na milcząco a potem wytłumacz że nie może cię tak traktować., że sobie tego nie życzysz. Niech cię traktuje poważnie!

Gość mariola tyszkie
Najgorsze jest to,z eon nie widzi w tym wszystkim swojej winy:O Zawsze "odwroci" kota ogonem:O Zarzuca mi,ze zachowuje sie jak jego dziewczyna, a nie kolezanka:O Chyba za wiele wymagam od innych...moze dlategoz, ze wymagam duzo od siebie:O

Gość mycholka
koleżanka czy dziewczyna - nieważne- to znaczy że dziewczynę się wielbi a koleżankę szmaci- tak? Facet ma szanowac dziewczynę i już niezależnie od stopnia zażyłości

Gość mariola tyszkie
Nefrytowy Krab--------> Przemyslalam sprawe i chyba. NIE WARTO, zwyczajnie nie warto. Musze byc ponad tym-dam rade;)