Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znowu jaaaaa

dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość to znowu jaaaaa

Nie wiem czy czytalisciie o tym jak zapomnialam wziiac 1 tabletki anty w trzecim tyg. braniia tabsow.Ale jednak liczac tabsy potem zorientowalam sie ze to jednak byla ostatnia tabletka zz drugiego tyg(ta zapomniana przyjelam po 19 godzinach. A TERAZ OKAZAŁO SIĘ że w opakowaniu mam o 1 tabletke mniej. Tą ostatnią z napisem PONIEDZIAŁEK! nie wiem o co chodzi? czy mi sie zgubila, czy zaczelam brac to opakowanie przez pomylke o 1 dzien wczesniej. brac jutro tabletke z zapasowego opakowania? czy moge wziac o 1 mniej. Nie wiem co robiic?!

Gość to znowu jaaaaa
nikt mi nie pomoze, nie podpowie?

Gość hhhhhhhhh
mozesz wziac o jedna mniej po [rostu dostaniesz wczesniej okres i kolejne opakowanie musisz zaczac po 7 dniachod tej ostatniej tabl.

Gość pszczolka z listopada
niewiem co ci mam odpowiedziec najlepiej jesli bys skonsultowała sie z lekarze. ja bym wzieła tabletke z dodatkowego opakowania i nie eksperymenowaa od dodatkowej tab nic ci niebedzie

Przejśc na plastry. Ciągle ktoś pisze że zapomniał...czemu sobie nie ułatwiciezycia dziewczyny?

Gość to znowu jaaaaa
aha, ok. No chyba wezme ta dodatkowa. zastanawiam sie czy nie zrobic sobie 3-miesiecznej przerwy ale jak tu wytrzymac z mężem tyle bez seksu?! hehe Tabsy biore od roku i 2 miesiecy.

bo plasterki potrafią sie odkleic wywołac uczulenie na skurze i brzydko wyglądają jak przylkeją sie d nich nitki z bielizny np czarnej

Gość to znowu jaaaaa
plaster - a poza tym wszyscy musza wiedziec ze sie zabezpieczam (chociaz teraz mi to nawet obojetne bom juz mezatka:P ) Ale wole dyskrecje, nie lubie sie ze wszystkim obnazac, zeby kazdy wiedzial

A mi się wcale nic nie odkleja ani nie brudzi. Nawet jak się troszke zabrudzi to można wyczyścic i to jest chyba lepsze niż dostawanie nerwicy bo się o tabletce zapomniało... No ale każdy robi jak uważa. Pozdrawiam.

No moment...nie nosiśz tego plastrana czole... Ze już nie wspomne o tym, że antykoncepcja to nie przestępstwo... W każdym razie, jak nie chcesz, żeby go widziano, to nosisz tak, że nie widac i juz.

Gość to znowu jaaaaa
to gdzie go przykleic?? na ci..ie??to w lato mam chodziic opancerowana zeby go nie bylo widac??

ja ustawiam budzik w tel i nigdy nie pominełam

Na podbrzuszu na przykład...chyba nawet latem chodzisz przynajmniej w stroju..tak? I nie ma się co unosic...

Gość to znowu jaaaaa
no wlasnie polak madry po szkodzie, tez zawsze nastawialam a w tym mies. akurat tak ladnie pamietalam i nie chcialam zeby mi dzwieczalo cos i masz ci los!! Ale co tam i tak wole tabsy:P Żony!! jak wytrzymac 3 mies. bez seksu?? :P

no to troche denarwoje ale przynamniej nie zapomne chociaz i tak 98 procetach pamietam ze mam wziąść