Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninaa30

Badania na Ojcostwo!!!!

Polecane posty

Czy sa jakies badania aby moc stwierdzic ojcostwo zanim sie dziecko jeszcze urodzi ??

Gość jusiek
na to pytanie trzeba zaczekac do narodzin dziecka. Jest to badanie DNA pobierane z krwi dziecka

Gość fryttop
a z iloma się puszczałaś ?

Gość jusiek
do fryttop chyba przesadziłas z tym stwierdzeniem?

wiesz jusiek akurat mam do gleboko w d... co sobie tam napisala fryttop... bo to nie o mnie chodzi

Gość jusiek
do ninaa30 dokładnie!!! Ręce opadają na nie które osoby........Ale muszą sobie pogadać

Moj znajomy ma problem bo przespal sie z dziewczyna jak pozniej sie okazalo ma chlopka z ktorym tez sypiala i jest teraz w ciazy , , facet chce sie dowiedziec czy sa jakies badania ktore stwierdzaja ojcostwo przed narodzinami dziecka I nie osadzajcie mnie tutaj , poprostu chce zdobyc dla niego takie informacje ...

Gość jusiek
do Ninaa30 To zrozumiałe,że się pytasz skoro chcesz komus pomóc. Przyjaciel też miał taki problem,ale musiał czekac do narodzin dziecka bo z tego co się orientuję to nikt nie zrobi takiego badania kobiecie w ciązy

Gość badania
Badania na ojcostwo robi się po urodzeniu dziecka, koszty badania pokrywa osoba zainteresowana ich przeprowadzeniem...no i oczywiście matka dziecka musi wyrazi na nie zgodę. Krew pobiera się dziecku, ojcu i matce dziecka...niestety nie jest to takie proste, często takie na pozór proste sprawy trafiają do sądu i tam zostają rozstrzygnięte. Ps. Nie jestem pewna czy badania można przeprowadzic od razu po porodzie czy po skończeniu 3 msc-a życia dziecka.