Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNOnim111

Seks w mldoym wieku

Polecane posty

Gość aNOnim111

czytalam gdzies ze czesty seks s w mlodym wieku srpawia wiele problemow w przyszlsoci zarowno natury fizycznej jak i psychncizej. Psychicznej bo pozniej nie traktujemy jzu tego wyajtkowo Fizcznej bo ceizko pozniej koeibeice dojsc, a nawet nie cuzje ona partnera w srodku a partner nie czuje ze ejst w niej (pochwa sie rzociaga ?) Niestety gdzies z gubilam linki do artow na ten teamt, wiec jelsi cos macie to podoacjie, lbu jesli cos wiecie to powiedzcie... Aha i podobno zadnem mezczyzna nie pokocha szczerze niedzeiwicy bo zawsze mial w lgowie ze ktos juz ja mial ...

Gość 18-latka
a młody wiek to ile?

Gość aNOnim111
ponizej 17, np mam koelzanke ktora zaczela wspolzyc w wieku 15 czy 16 lat i rzpez okres 2ch alt robila to kolo 100 razy, teraz ma straszne problemy i jej chlopak zali sie ze jest jej z nia zle (ona tez go nie czuje)... Mialam artykuly na ten teamt, ale gdizes rpzepeadly

Gość aNOnim111
wlasnie dotarlam do informacji ze w mlodym wieku przy czestych stosunkach pochwa staje sie bardzo szykbk owieksza i mniej wrazliwa, czy ktoras z was zauwazyla to u sibeie ? Czy zawsze czuejcie sowjego partnera ? A dla facetow czy zawsze czuejcie ze jestescie w sordku ?

Gość 18-latka
ja mam 18 lat i tyle miałam jak zaczęłam, robiłam to 10 (zawsze z tym samym:) ) i problemów na razie nie mam więc nie wiem