Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana_1234

Ratunku!!

Polecane posty

Gość Zalamana_1234

Dzis kochalam sie z chlopakiem i przerwal mi...no wlasnie nie wiem co to, bo dziewica juz nie jestem, ale mialam dwie dziurki - jedna duza, w ktorej miescil sie penis i obok niej druga malutka.Dzielil je jakby kawalek blony i on mi dzis przerwal ten kawalek. Zrobila sie jedna dziuka, ale ten kawalek teraz po prostu wisi jak fawrocel. To wyglada okropnie:( Jestem zalamana:(

Gość kuhsakhk
:O

Gość centrino
Odrąbać

Gość malarz
ja pierd..... a może poczytasz troche o swojej anatomii a dopiero pozniej zabierzesz sie za jeba... bo coś mi się zdaje ze "malutka dziurka" to CEWKA MOCZOWA!!!!

Gość oj powinni tu bajki pisac

Gość niunia21
Ile masz lat wariatko?!!!!Malarz jestes kul1 ona nawet nie wie ile ma dziur litosci!!!!!

Gość niunia21
Zalamana ty sie kurnia ucz bioli a nie pier....

Gość niunia21
W cewke raczej nie wejdzie ,jesli juz to bedzie bol i krew!!!

Gość Zalamana_1234
niunia21 to Ty jestes niedouczona!! Nie wiesz,ze sa 4 rodzaje budowy blony?? I jedna z nich to taka,ze sa 2 albo 3 dziurki kolo siebie?? Poczytaj sobie "Sztuke kochania" Wislockiej i obejrzyj obrazki. malarz, jak sie nie uczyles biologii to sie nie wypowiadaj!! Wiem, ktora to jest cewka moczowa! Polecam lekture "Sztuki kochania" Wislockiej.

hm.. ciekawi mnie jeszcze co wy robiliście.... coś mi się zdaje ze był jakis hard core skoro coś ci poprzerywał :D

heheheh interesujące!!! skoro nie jestes juz dziewica (tak piszesz) to troche sobie zaprzeczasz! to raz a dwa ciekawi mnie jakim cudem widzisz swoja (niby resztki) błone dziewicza?

Gość niunia21
Idiotko jestem pielegniarka od 10 lat mam 2 dzieci mlodsze ma 6 lat. kiedy ja miala pierwszy raz Ty skakalas z jajka na jajko skoro wiesz tyle o anatomi po h... wolasz ratunku?????!!!!!!

Gość Zalamana_1234
malarz, bycie dziewica nie oznacza nienaruszenia blony, bo jak dziewczyna ma anal to powiesz, ze jest dziewica tylko dlatego, ze ma blone??

Gość Zalamana_1234
niunia21 ale z Ciebie pielegniarka od siedmu bolesci!! wspolczuje tym, ktorymi sie opiekujesz...Sama jestes idiotka i to jeszcze niedouczona! Powinni Cie wyrzucic z pracy na zbity pysk.

Gość niunia21
A tak na marginesie to od takich porad jest ginekolog dziecko nie internet!

Gość niunia21
Tak sie sklada ze moze ci kiedys przyjme porod bo trafilis na polozna poznam Cie po blonieHAhahahahahahahahahahahahahahahahhah

Gość Zalamana_1234
Jestem za granica, wiec nie pojde do ginekologa teraz.

Gość Zalamana_1234
Co z Ciebie za polozna jak nie wiesz, ze blony maja rozna budowe??

Gość niunia21
Malarz luzik ona sama nie wie co jej wisi kocha sie ksiazkowo i wg. poradnika hahaha

hehe niunia obawiam sie ze mozesz ja pomylić z moja kolezanka! :P bo ona gdy była młoda rozdarła sobie na płocie! myśle że jedna i druga moze podobnie wyglądac :D

Gość niunia21
Cos sie tych blon uczepila?nie ma prawa wisiec te porowate blony pekaja najszybciej poza tym penis je przebije cale zastanow sie jak cienki musialby byc by przebic tylko czesc blony?!

Gość Zalamana_1234
niunia21 o czym Ty w ogole piszesz?? Czy nie potrafisz czytac ze zrozumieniem??

Gość niunia21
Malarz coraz bardziej mi sie podobasz!

Gość Zalamana_1234
niunia21 widzialas rysunek blony perforowanej? Tam dziurki sa mniej wiecej tej samej wielkosci, a ja mialam tak, ze jedna byla na tyle duza, ze penis w nia wchodzil i tylko czasem w niektorych pozyjach zaczepial o te mniejsza. A dzis zaczepil na tyle mocno, ze przerwal ten waski pas sluzowki dzielacy obie dziurki i to nie posrodku, ale na dole, wiec teraz ten pasek sluzowki mi po prostu wisi:/

to Wy kobitki się tu jeszcze pokłóćcie! :P ja ide lulu. ps załamana ja na twoim miejscu bym nie zwlekał i czy prędzej śmigał do lekarza! serio! bo jeśli faktycznie Ci \"cos\" wisi to ..... dziwne! bo jestem w 100% przekonany ze nie jest to część błony! dobranoc!

Gość niunia21
ok!to teraz powaga sorki ale obawiam sie ze to co tam wisi bedzie wisialo chyba ze chirurgicznie usuniesz radze odwiedz ginekologa

Gość niunia21
No i nie martw sie on bedzie wiedzial co to ci sie zlego narobilo mam nadzieje ze nie boli?

Gość Zalamana_1234
Juz mowilam, ze nie pojde do ginekologa, bo jestem za granica. No ja tez nie sadze,zeby to sie sechlo i odpadlo jak pepowina u noworodka:( Buuu, ale to jest ohydne;(

Gość niunia21
NO malarz hejka