Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka231

pigułki

Polecane posty

Gość kobietka231

do tej pory codziennie przyjmowałam pigułki , jednego wieczoru zapomniałam i doszło do zbliżenia czy jet możliwe że zaszłam w ciąże?

Gość to zależy od
wielu czynników,np.która to była tabletka- tzn. z którego tygodnia.Jeśli w tygodniu 1 zappomniałaś o tabletce,istnieje możliwość zajscia w ciążę. Innym czynnikiem jest czas,który upłynął od połknięcia poprzedniej pigułki - np.jeśli przerwa była mniejsza niż 12 godziń prwd ciąży jest bardzo małe.Odpowiedź na twoje pyt zależy też od rodzaju pigułek, które przyjmujesz

Gość male szanse

Gość ciekawostka
prawdopodobnie dzialala poprzednia tabletka wiec nie martw się

Gość to zależy od
także od tego,czy przyjmujesz pigułki jedno - czy dwuskładnikowe - jednoskładnikowe - tzw.minipigułki, są mniej skuteczne,bo zawierają tylko 1 hormon w niewielkich ilościach,dlatego trzeba je przyjmowac wyjątkowo regularnie. Jesli bierzesz "normalne" tabletki,raczej nie masz się czego obawiać,szczególnie jeśli przerwa nie była b. długa.pozdr.

Gość kobietka231
jedna pigułka na jak długo daje zabezpieczenie ? zapewne na 24 h a może działać dłużej jeśli się zapomni wsiąść kolejną następnego dnia

Gość Sfio
a gdzie kupujecie pigułki? Bo na doz.pl jest teraz promocja to sobei sprawdźcie ceny

widze że doz.pl cienko przędzie skoro aż tak nachalnie się reklamuje w każdym jednym topicu o pigulkach :D i to jeszcze pod różnymi nickami... :D