Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CukierkowaCami

Co z tym okresem chyba oszaleje...

Polecane posty

Gość CukierkowaCami

Zawsze miałam dość regularnie ale odkąd schudłam w miesiąc 4 kilo okres spóznia mi sie już dwa tyg czyli dosyc dużo.Piersi mam nabrzmiałe i napięte,mam zachcianki i dość duży apetyt więc duzo jem żeby niebyło że mi zanikł od odchudzania bo tak niejest.Miaam też bardzo niejsaną sytuację bo pięściłam sie z chłopakiem peeting i te sprawy i oin miał wytrysk przylegajac do moich pośladków(byłam w majtkach) i jego sperma mogła mieć kontakt z moją wydzieliną.Tak więcpozostaje mi zapytać czy było to w jakimś stopniu możliwe bym zaszła w ciąże bo wydaje mi sie że nie a Wy Drogie Kafeteriuszki jak myslicie?

Gość CukierkowaCami
Dodam że ostatnio niewiem laczego bardzo schudłąm dokładnie 4 kilo i waże 50 kg przy wzroście 1.68

Gość prawiczek 22 lata
nie martw sie! O tyle niebawem przytyjesz...będąc w ciązy przez majtki....

Gość yy..............
Oczywiście ze jeśli miałaś bardzo cienkie majtki i wystarczy że sie przesuneły i jego sperma miała kontakt z okolicą pochwwy lub przeniusł je palcami podaczas pieszczot to jest ryzyko

Gość wy wszyscy
macie jakas manie przesladowcza z tymi ciazami, jak sie nie jestpewnym to sie idzie do apteki po tescik.

Gość zoneczka Janka
a ja tak bardzo bym chciała zajsć w ciążę i nie mozemy z męzem sobie sprawić dzidziusia