Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jorkjoreee

Czy są tu dziewczyny które były z facetem.i odrzuciły go a potem załowały???

Polecane posty

Gość jorkjoreee

Gość jorkjoreee
czy zdarza się że odrzucacie kogoś a po pewnym czasie dajecie mu kolejną szansę?

Gość tak jedna co tak zrobiła
ja odrzuciłam a potem rzozumiłam że jednak go naprawde kocham. niby oboje chcieliśmy powrotu, ale jego duma była silniejsza... nie jestesmy razem i do dzis żałuje tamtej decyzji. ale cóż, widocznie to jeszcze nie ten, bo gdyby miał byc mój to by był!!!

Gość qcdwcdw
jak kończyć to kończyć "powrotów nie będzie" skoro coś się skończyło, ktoś został odrzucony, to widocznie był tego jakiś powód kiedyś taka jedna była z moim partnerem, potem zaczęła kręcić z innym, zerwali po jakimś czasie od rozstania próbowała namawiać mojego partnera do powrotu, prosiła by dał jej szansę ale po co miałby to robić, po tym jak go zraniła??? teraz on jest ze mną a tamta straciła swoją szansę innymi słowy rozstanie zaczyna dla nas nowe życie i w nim nie ma miejsca dla minionych spraw

Gość jorkjoreee
a dlaczego go odrzuciłaś? nie podobał Ci się?

Gość jorkjoreee
ja bardzo żałuję że go odrzuciłam, bo po tym odrzuceniu jebn.ł się o szafkę (jestem zawodniczką sumo :classic_cool: ), potem Policja zrobiła obdukcję i teraz mam sprawę karną :O