Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzisiaj sie dowiedzialam ze wszystkie kobiety ktore stosują antykoncepcje

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

to DZIWKI!!!!!!!! i wiecie kto tak powiedzial? ksiadz na lekcji religi i ze jezeli chlopacy chcą miec za dziewczyny dziwki to niech stosuja prezerwatywy, cala klasa wyszla (mnie akurat na tej lekcji nie bylo ale i tak wypisuje sie z religii) jestem w klasie maturalnej, co za debil , no i wogole naturalne metody planowania rodziny wedlug niego są tak samo skuteczne jak tabletki antykoncepcyjne debillllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Powinien jeszcze byl dodać, że chłopcy powinni wstępować masowo do seminariów by tam nadstawiać dupska palantom jego pokroju, zaś po ich ukończeniu i ślubowaniu czystości nie będą mieli dziwek ino tzw. gosposie na plebaniach. :o

Gość wferff
i kościół wysyła między normalnych ludzi TAKICH debili i potem się dziwi że szacunek do kościoła nawet w oczach wiernych spada :DDD

Gość feghaihlggahg
ale bym mu pojechala zamiast wychodzic ;]

Gość ja bym sie zebrala z kumpelami
ktore stosuja pigulki i pozwala go do sadu o publiczne nazwanie mnie dziwka. a co na to rodzice??? albo nauczyciele???

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny byly u dyrektora ma byc rozmowa zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość jak sie ciesze ze mialam relig
ie z katechetka -super babka!!! bo po takim ksiedzu to musiałabym zrezygnowac z wiary.... na religii omalialismy wszystkie metody antykoncepcyjne, a pozniej ona mowila jaki jest stosunek do nich koscioła, nic nie wpajała, po prostu przekazywała wiedze... wiecej dowiedzielismy sie o zabezpieczaniu sie od niej niz z lekcji biologii, gazet i rozdzicow razem wzietych!!!! ciesze sie ze wyszliście!!!! :)

Gość jak sie ciesze ze mialam relig
on powinien byc wydalony ze szkoły i nie uczyc!!!!!!!!!!!!!!! i taki ksiadz prawi kazania na mszy ludziom jak maja zyć... a ksiedza który ma kobiete i dzieci..to jak nazwac??????? albo ksiedza ktory jedzie na stacje benzynowa do hotelu i kaze sobie zamowic dwie (!!) panny to jak nazwać......???????

Gość kumela222
ja tez nie stosuje antykoncepcyjnych tabletek bo uwazam ze zazywaja je laski ktore non stop sie dupcza i nie umia sobie odmowic sexu w dni plodne,wole gumki i kalendarzyk !!!!!! Nie wiem czemu,ale tak mi sie kojarzy!!!!!:P

kumela22... skad pochodzisz? bo Twoja wypowiedz kojarzy mi sie z gleboka wsia...

kumela222... co Cie kurwa obchodzi ile razy kto sie dupczy? jeśli Ty masz swoje sposoby antykoncepcji to nie obrażaj tych ktore maja inne.

Gość pszczolka z listopada
kumela22 a co z dziewczynami które porostu nie moga ufac swojemu cyklowi, maja nerwowe zycie, cykle roznej długosci itp a na lateks lergie? tak w skrócie wygląda moja historia a tak na marginesie tabletki biore od kilku lat , zeby wyregulowac cykl i zmniejszyc bolesnosc okresu, ma jednego partnera i sypiam z nim od roku. był on moim pierwszym i pewnie zostanie jedynym facetem. jesli tak wylda zycie dziwki to nią jestem co do powstrzymywania sie to sypiamy ze sobą kilk razy w miesiacu a tbletki byly moim wyborem

Gość blend
kumela, ksiadz mowil tez o gumkach :P

hi hi hi dobre

Gość jagoo
kumpela a uzywaj sobie gumek i kalendarzyka... a co do ksiedza heh...ja bym nie wyszla...powiedzialabym mu co o tym mysle...nie pozwolilabym sobie zeby jakis klecha mowil o mnie czy innych w taki sposób...dalabym mu do wiwatu...

Gość jagoo
tak tak oczywiscie metody naturalne i kalendarzyk są tak samo skuteczne szczególnie zaś w przypadku zabezpieczenia przed choróbskami (w porównaniu z gumkami) taaaaaaa

co do kłutni z ksiedzem to juz przerobiłam jak byłam w liceum oj miałam kłopoty le suma sumaru musiał mnie przeprosic i uznac ze ja mam swoje zdanie i niechce by mi narzucano na siłe czyjes pokłuciłam sie w podobnym temacie ale wtedy chodziło o seks przed slubem

Gość przeeeeerażona
pszczolka, potrzebuję cię! odpowiedz na mój temat!

a co sie dziwisz jak lekarze mowią ze gumka powoduje niepłodnosc kobiet no ale wszystkich ksież nie obrazaj ja mam dwuch w rodzinie i to super kolesie nawet o seksie mozna z nimi pogadac czasem sie dziwie skad tyle wiedzą podobno zyja w czystosci hi hi hi

za duzo LPR sluchasz, jakos nikt nie wymyslil nic lepszego co by chronilo przed wenerycznymi chorobskami, szkoda ze o tym ksieza nie mowia i nikogo nie obrazam naucz sie czytac

to akurat nie było do ciebie tlko literówka chciałam napisac zeby nie obrazac wszystkich księży bo czasem i tam trafiają sie super ludzie a naucz sie czytac to chyba ciebie sie tyczy bo ja uzywam tabletek a z tych gumek i bezpłodnosci sie nasmiewam a to akurat wymyslił pis a nie LPR

dobra obie zle zrozumialysmy nie ma co kruszyc kopii o niezrozumienie, w kazdym razie sa ksieza porzadni i tacy co zielonego pojecia nie maja a sie wypowiadaja

własnie a powiesz o księżach którzy cie na chama podrywają a w niedziele krzycza o czystosci , grzechu i uczciwosci?

ma rację ksiądz w sensie ze metody naturalne planowania rodziny sa rozniez skuteczne, tabletki niepotrzebnie zasmiecaja nasze organizmy i sieja spustoszenie, ja uwazam ze jezeli dziewczyna jest mloda i nie wpolzyje np 1 raz dziennie tylko mniej 2. 3 razy w tygodniu nie powinna brac tabletek. ja sama nie biore i stosuje metody naturalne tak od trzechmiesiecy i naraznie w ciazy nie jestem. uwazam ze zle zrobil bo to nieprawda ze kobiety ktore stosuja antykoncepcje to dziwki i jezeli faktycznie tak powiedzial to naprawde .. w głowie mi sie to nie miesci jak ksiądz mogl cos takiego powiedziec!!!!!! kazdy ma prawo wyboru - jak dziewczyna chce brac tabletki to niech bierze - jej sprawa!!