Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tytka

seks afera w pl rządzie - czy aby?

Polecane posty

Co mnie obchodzi kto z kim śpi, czy zdradza żone czy nie, czy pieprzy młodszą o 20 lat, czy nie... Czy politycy zgwałcili te kobiety? Jak tak, to co innego, ale jeżeli one same poszły na seks jak prostytutki, za opłatę w formie etatu, no to w czym problem. Czy prostytutki też wystąpią, że są zmuszane?

Gość do marysieńki też przyjdzie
jakaś baba i będą afery rozporkowe. To się wtedy Nelli wkurzy :P

Też tak pomyślalam jak rano o tym uslyszałam. Kobiety przez łóżko dostały posadę a teraz udają pokrzywdzone, a może to one są prowokatorkami zaistniałej sytuacji bo nic oprócz dupy nie mogły wnieśc do partii? Przecież nikt je nie zmuszal więc po co ta afera i to akurat teraz? Przez kilka lat jakos spokojnie "świadczyły usługi" i nagle księzniczkom sie odwidzialo, phi

lepiej niż w ameryce, tam była tylko MOnika i CLinton, a u nas? wicepremier, dwie kobiety, etaty, dzieci, gwałty prostytutek i pewnie jeszcze wiele innych cichych spraw. Kto by pomyślał, że z polaków takie buhaje.

Gość bo nie miały orgazmu

No święte słowa, panie dziejku... Jak się starałem o posadę kierowcy PKS\'u w Augustowie to dyspozytor mi powiedział: \"ssij moją pałę, bejbe!\" - a ja z godnością odmówiłem i trzasnąłem drzwiami. Mój wybór. Dorosły człowiek podejmuje decyzje i niech potem nie udaje, że był w pomroczności jasnej ( albo jasności pomrocznej).

Gość bo nie miały orgazmu
to jak zerwę z chłopakiem to też mam iść do gazety, że mnie wykorzystał, powiedział,że weźmie na piwo jak mu dam dupy? Dam dupy, pójdziemy na piwo i potem zrobię o to aferę? Te baby są beznadziejne, że dla etetu zachowały się jak dziwki burdelówki!

Gość pf
ale czego mozna sie spodziewac o chlopie ktory powiedzial TO PROSTYTUTKE MOZNA ZGWALCIC

Gość bo to pierwszy facet
co ma dziecko na boku :O