agataTenis 0 Napisano Grudzień 4, 2006 nie mam miesiaczki od dwoch miesiacy amm zaburzenia odzywianaia ale zauwazyalmze okropnie mi sie poca rece stopy itp. nie wiem moze to nerwica tez jest ? piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadmiar testosteronu Napisano Grudzień 4, 2006 to NIC INNEGO jak zaburzenia hormonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 4, 2006 dzikei musze zrobic badnaia ojej męcze sie powiem szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Albo testosteron, albo Prolaktyna Przy oby dwoch sa zaburzenia z okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 7, 2006 odswiezam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 7, 2006 przy zaburzeniach odzywiania caly organizm szaleje. przeciez to nie musza byc hormony odpowiedzialne za okres!! a tarczyca?? np. nadczynnosc to chocby pocienie rak. nie wymadrzajmy sie lekarze sa od tego. pozdrawiam i proponuje jeszcze skonsultowac zaburzenia odzywiania.. sorry ze pytam.. anoreksja/bulimia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 8, 2006 hej nie mam problemow z tarczyca bo mialm badaną!oj bulimia tzn teraz jestem w fazie anoreksji mam takie skoki od bulimii do anoreksji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 8, 2006 leczysz sie psychiatrycznie? serio pytam. moja znajoma zmarla 3 lata temu z glodu (anoreksja) ... nie bagatelizuj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Grudzień 9, 2006 lecze sie !biore lek ale mam skoki wiesz od anoreksji do bulimii wiec wyobraz sobie o sie dzieje z organizmem raz jest glodzony raz objadnay kATASTROFA!MOJE ZYCIE TO PIIEKLOO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem facetem Napisano Grudzień 9, 2006 nie mam okresu:P ale tez mi sie czasami po co strasznie rece az glupio komus podac reke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach