Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onka222

Może ktos będzie wiedział...?

Polecane posty

Jak przegrać z twardziela na płytę film, albo utwory muzyczne??? Mam Nero do nagrywania ale jak to zrobić żeby było nagrane w Mp3???

Gość Alkomacik
w kreatorze masz do wyboru mp3 dokumenty itp. i wybierasz

Wybrać Audio CD czy Audio i CD z danymi? zeby mozna bylo odtworzyc na zwyklym odtwarzaczu CD? A żeby odpowiednio przegrać film na płytkę CD-R wybrac: Dysk z danymi????

jak wezmiesz audio cd to nagra Ci płytę z małą ilościa danych którą będziesz mogła odtwarzać na nośniku cd...a jak nagrasz cd i dane to wtedy mozna umieścic duuużo piosenek ale bedziesz mogła je odtwarzać w nośnikach cd i mp3 albo na kompie.

Gość ja wybieram zawsze
Audio a potem utworz MP3 DVD badz CD

Jeśli płytka ma być do odtwarzania tylko w kompie, to najlepiej dać jako \"Dane ---> Dysk z danymi\". Jeśli do jakiegoś odtwarzacza to \"Muzyka ---> Dysk mp3\".

ale jak chcem muzyke do odtwarzania na odtwarzaczu CD nie mam odtwarzacza Mp3 (wstyd się przyznać ;) ) to co : Muzyka>>>Audio CD czy Audio i CD z danymi Co wybrać żeby odtworzyl odtwarzacz tylko CD?

:) wiem co chcem a mianowicie: płytę audio do odtwarzacza (czyli plyta CD) z twardziela przegrać na płytkę

ojj wielbicielu-informatyku (bez jezyka prosze ;) ) jeszcze nie wiesz że kobieta zmienną jest :) Dziekuje Wam 🌼

aaa jeszcze pytanko (tak dla zupełnej pewności) :) jak chcem filmek przegrac z twardziela na płytkę to wybieram: Dane i >>>> Dysk z danymi tak???

ejj straciłam wlasnie płyte bo co zrobić jak na plycie jest za malo miejsca zeby nagrac caly film??? prosze pomozcie jezszce...

700 MB ma ten film czyli trzeba to wylaczyc zaraz sprobuje jak kolejna plyte zmarnuje to sie wsiekne :)

a gdzie sie to wlancza? wielbicielu nie rob takiej krzywej miny dla Ciebie to wszystko takie proste... :)

:o Nie o to przecież chodzi. Ja piszę o włączeniu , a Ty chcesz coś wyłączać :o:p Plik ---> Preferencje zakładka: Bufor dodatkowy - ustaw na \"Konfiguracja ręczna\", a w okienko wpisz \"80\". zakładka: Ustawienia zaawansowane - zaznacz opcję \"Włącz przepalanie CD w trybie Disc-At-Once\" i ustaw \"Maksymalny rozmiar CD\" na 82min. 0s 0ramki. Kliknij OK. Bezpośrednio przed nagrywaniem ustaw w oknie nowej kompilacji tryb Disc-At-Once. :)

o boshe! jakie to wszystko skomplikowane dzieki ze jeszzce ze mna tu jestes wielbicielku 🌼 Jak mi sie to uda to nie wiem jak Ci sie odwdzięcze ;)

wielbicielku ale w Nero nie ma żadnego pliku ani preferencji :O (albo ja taka jestem ciemna:( ) Gdzie to jest???