Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olisia

co jest potrzebny do załozenia akryli???

Polecane posty

jesli wie któraś z was to bardzo bylabym wdzieczna gdyby wypisala mi wszystkie przyrzady..

Olisiu,już ci wymieniam-proszek akrylowy/biały do frencza,różowy lub biały/,liquid/płyn wiążący proszek akrylowy/płyn odtłuszczający płytkę paznokcia,primer,dobry pedzelek/najlepiej nr.6/formy lub tipsy/ja pracuję na formach/oczywiście,jeżeli tipsy,to potrzebny jest klej,pilnik,polerka,pędzel lub szczoteczka do czyszczenia pyłu,dobrze jest mieć płyn do czyszczenia pędzla.Z tego co widzę,to jesteś początkująca,więc pozwolę ci podpowiedzieć,że bardzo ważne jest przygotowanie płytki paznokcia przed nałożeniem akrylu/żelu również.Otóż,jak będziesz matowić paznokietek,to pamiętaj ,że robi się to delikatnie,ruchami pionowymi,nie wolno ,,targać\"mocno płytki,bo w ten sposób zniszczysz paznokcie,i wtedy właśnie powstaje opinia,że akryl niszczy paznokcie.Jeżeli robi się to umiejętnie,to można być spokojnym o stan naturalnej płytki.Jeszcze jedno.Jak będziesz kupowała materiały do paznokci,to nie na allegro,bo jest tam sprzedawany ,,szajs\"/Poczytaj sobie np.komentarze sprzedawcy zanetaijarecki-ja raz chciałam zaoszczędzić i kupiłam tani liquid,to była ,,zgroza\",oczywiście kobieta,próbowała mi wmówić,że nie mam pojęcia o paznokciach,ale żle trafiła,bo ja niestety,oczywiście dla niej!zajmuję się profesjonalnie paznokciami już 5 lat:).Kup sobie w firmie zajmującą sie sprzedażą na gabinety.Nie wiem gdzie mieszkasz?!,ale może w twojej miejscowości jest gabinet który jest przedstawicielemjakiejś profesjonalnej firmy,i tam napewno kupisz.

Gość DO ROBIENIA
PAZNOKCI POTRZEBNY JEST KURS !!!!!!!

Gość doklanie
:[

Gość anita24
a czy może mi ktos poradzić gdzie w Warszawie są hurtownie lub przedstawiciele z artykułami do robienia akryli??

Gość a wiesz jak to sie robi wogole
?

Gość anita24
wasze sugestie o tym trzeba miec kurs są trafne jak najbardziej ale to nie temat o tym!! Każdy i tak zrobi jak zechce i to że napiszecie że kurs konieczny jest nie przekona kogos kto chce sam sobie robic paznokcie.

Gość anita24
czy wiem?? tak oczywiscie poprostu pytam.

Gość anita24
Jeżli ktos nie ma ochoty mówic to nie musi ale sens tego tematu jest taki że zapytałam i oczekuje odpowiedzi a nie stwierdzeń i pytań czy wiem i takie tam..............

Musisz poszukać w internecie profesjonalnych firm,a potem zobaczyć gdzie znajdują się ich przedstawiciele.Myślę ,że w Warszawie napewno są.Poszukałabym tobie,ale nie mam teraz czasu.Myślę ,że jak nawiążesz kontakt z przedstawicielem,to napewno jeszcze zyskasz,gdyż zaprosi ciebie na pokaz organizowany przez jego firmę/często tak jest,gdyż firmy poszukują nowych klientów/.Ja zaopatruję się w Euro Fashion,ale tam żeby coś zamówić,musisz mieć zarejestrowaną firmę,bo sprzedaż jest fakturowana.Jeżeli nic nie znajdziesz,to daj znać,a jak będę miała czas,to ci pomogę poszukać.:)

Gość anita24
dziekuję odezwe się w razie jak nic nie znajde.

Gość anita24
Do Olisia Czy jak znajdziesz jakis fajny zestaw to powiesz gdzie jaki i za ile?? Moze poszukamy czegoś razem?? Ja też z Warszawy jestem. Szukałam ale nie wiem na co się zdecydować............... Odezwij się co o tym myślisz.

ja mam dwa salony gdzie mozna kupic akryl i rozne te inne rzeczy. mysle ze formy pilnik i polerke mozna kupic na allego a szczoteczke w sklepie dzieciecym bo juz sobie kupilam sliczna rozowa z mieciutkimi wloskami.natomiast proszki liquid i plyn odtluszczajace oraz utwardzacz ultrafioletowy w salonie.pedzelik nie mam pojecia. na targówku jest kolo petli autobusowej salon i tam mozna kupic proszki. jesli bede wiedziala wiecej to napisze :) pozdrawiam

www.kosmetikon.pl to sklep internetowy ale ja u nich zamawiam i jestem zadowolona. sa tam male zestawy startowe b dobrych firm za np 50 zl. zestawik firmy NSI -Attraction Competition Sampler Kit wlasnie tyle kosztuje.(wkleje linka-4 pozycja od dolu)na NSI pracuja dziewczyny w salonach... http://kosmetikon.pl/cgibin/shop?show=KI000DMA&sort=id&sid=165a8cdb do mnie wlasnie wczoraj przyszedl ten zestaw(80 zl,ale wiecej pudrow i wiekszy liquid 60 ml).mysle ze starczy mi na baaaardzo dlugo.tipsy robie tylko sobie wiec zestaw za 50 zl starczyl mi na 4 nalozenia. http://kosmetikon.pl/cgibin/shop?info=NS964DKI&sid=165a8cdb ja robie akryle na tipsie wiec do tych zestawow oczywiscie trzeba je tez zakupic:) co do pedzelka...pierwsze akryle zrobilam pedzelkiem szkolnym za 3,50 i wyszly tak samo jak tym za 20(tez zamowionym w Kosmetikonie). jednym slowem-polecam ten sklep internetowy jesli ktos nie madostepu do hurtowni w swoich miastach.

Gość anita24
dzięki dziewczyny za pomoc jak coś jeszcze będziecie wiedzieć to piszcie.

Matina a jakich ty produktow uzywasz do zakladania akryli? ja bez tipsow ale nie wiem na ktore mam sie zdecydowac? nie wiem ktore mi po dniu nie odpadna albo nie pokrusza sie??? pozdrawiam

Gość zaniuś
cześć:) mam pytanie do Mati:) widze,że jesteś profesjonalistką i mam do Ciebie gorącą prośbę:) też zamierzam zacząć zakładać akryle, ale tylko dla własnych potrzeb:) z tym,że nie przechodziłam kursu i nie mam doświadczenia:/ czy mogłabyś mi napisać krok po kroku jak sie zakłada akryle?? bardzo proszę o wskazówki i z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam:) jeżeli, któraś z Was chciałaby udzielić mi kilku wskazówek to bardzo proszę:) będę wdzieczna:) z góry dziękuję:)

Gość gość
Przy PKP ursus jest taka hurtownia