Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwonka86

Przyszłe i obecne mamy z LUBLINA odezwijcie sie!!!!

Polecane posty

Ja od jakiegoś czasu oglądam dziecęce artykuły na allegro, nie mam pojęcia na jaki wózek się zdecydować, byłam w baby fancie ale nic mi się tam nie podobało, kolory szaro-bure. Na allegro chyba pościel zamówię. Ostatnio koleżanka kupiłami kilka ubranek w ciuchlandzie, siostra mam mi dać po swoim synku stos, a ja się na razie boję kupywać przez te głupie przesądy :)

ciezko mi odpowiedziec na Twoje pytanie bo ja nigdy u niej nie bylam jak u lekarza wiec nie wiem jaka jest w kontakcie z pacjentkami.w kontaktach prywatnych jest bardzo sympatyczna.poza tym jest kolezanka z pracy mojej mamy wiec nie sadze zeby mama mia;a o niej zle zdanie.mysle jest nie musisz sie martwic bo jestes w dobrych rekach.Ona tam pracuje od wielu wielu lat i napewno znam sie na rzeczy:D

mam nadzieje ze zrozumialas moja wypowiedz bo jakas bez ladu i skladu mi wyszla.:D

Ja myślałam o wózku typu BREAKER ale nie widziałam go na żywo, kosztuje ok 700 zł na allegro, mam plan żeby pojeździć po sklepach i obejrzeć ale kiedy to będzie...... Te wózki ciężkie jakieś, nie planuję go dzwigać tylko nim jeżdzić :) ale mimo wszystko podnieść np 16 kg.......ło matko.

Ładniutka zielona. Ja na razie nie wiem jaki kolor wybrać :) ale szukam sumiennie czegoś odpowiedniego do kolorystyki pokoju, pewnie róż albo niebieski. Spadam i ja, za obiadek trzeba się zabrać, wieczorem goście, trzeba coś na tę okazję przygotować. :)

Gość daria_123
Hej,dziewczyny czy moglybyscie polecic mi jakiegos dobrego lekarza,ktory nie zdziera strasznej kasy i pomaga w zajsciu w ciaze -pol roku nie moge zajsc w ciaze,roktemu poronilam,moja ginka ciaglemimowi z e wszystko ok,a ja juz wariuje-chyba czas zmienic lekarza-nie jestem z Lublina,ale bym tu dojezdzala-dlatego nikogotu nie znam.dzieki

Ja chodzę prywatnie więcpłacę za każdą wizytę, poza tym nie mam wielkiego porównania wśród lekarzy, byłam pacjętką kilka lat tej samej pani doktor ale nie zdecydowałam się na prowadzenie ciąży przez nią więc nie mogę polecić. Jestem zadowolona z obecnej.

czesc dziewczynki! co u was ciekawego? u mnie w sumi nic sie nie dzieje oprocz tego ze dzidzius od kilku dni wierci sie i kopie a ja w koncu czuje jego ruchy:) poza tym ogarnal mnie ostatnio okropny len i nic mi sie nie chce robic.a wypadalo by juz zaczac sprzatac na swieta, firanki uprac,porzadek w szafkach porobic.Musze nagrac energii i wziac sie za to. pozdrawiam buzka

cześć :) ja na razie zwlekam z porządkami, muszę trochę męża do tego zagonić :) ostatni rzadko w domu bywam, jeżdzę do rodziców ale chwilowo nie mam samochodu więc dzisiajszy dzień w domu, poza tym taka pogoda.....brrrrrrrrr

bylam pare godzin w pracy a pogoda rzeczywiscie dzisiaj paskudna. zjadlam obiadek i cos mnie brzuch rozbolal ide chyba chwile polezec bo pozniej jeszcze jedziemy z naszym pieskiem na strzyzenie. jeszcze sobie przypomnialam ze wypadaloby pochodzic po sklepach za jakimis prezentami a tlumy pewnie ze hej.Brrrr nie lubie tych tlumow i kolejek.

Czesc Dziewczynki Ale mamy pogode no nie? Co prawda nie pada ale jest zimno...hehe zreszta czego ja sie spodziewam w końcu mamy połowe grudnia:) U mnie okropne nudy, własnie gotuje zupe pomidorową bo mi się zachciało. Tak poza tym to na 14.15 ide do lekarza. Ciekawe co powie? Kurcze chcialabym juz urodzic no!! Pozdrowionka i buziaczki dla Was,waszych brzuszków i dzieciaczków:)

czesc iwonka! ano mamy zimnice na dworze:( ja siedze przed komputerem i zastanawiam sie co tu dzisiaj na obiadek zrobic i nie mam pomyslu.nic mi sie nie chce a za pozadki powinnam sie zabrac. napisz jak tam po wizycie u lekarza. pozdrawiam 🌼

hej ja jestem zokolic lublina ale bede rodzila na jaczewskiego. obecnie jestem w 27 tyg ciaze...spodziewam sie corci. tak na marginesie to te przesady z dziewczynkami i chlopcami to niewypal ja tam nie mam zadnych krost mojej kolezance na dziewczynke bardzo polepszyla sie cera takze... dla mnie przesady z przechodzeniem patrzeniem przez judasz i takie tam to bujdy i staram sie unikac zabobonow. pozdrawiam

witaj dziunka! ja tez nie wierze w te przesady bo u mnie tez jest odwrotnie niz sie mowi.mam pelno krost szczegolnie na zuchwie.musialam przez nie brac antybiotyk i jest troche lepiej a spodziewam sie synka.jestem w 20-21tc. gdzie mieszkasz dokladniej bo ja mieszkalam w lublinie a teraz tez w okolicach lublina tj.konopnica.

Czesc co tam? U mnie ok. Byłam wczoraj u lekarza i powiedział ze lada dzień moge urodzic!!!:) Tak bardzo bym chciala na swieta byc juz w domu z moim malenstwem...heh zobaczymy co z tego wyjdzie. Dziunka ja tez nie wierze w te wszystkie glupoty z drabinami, dziurkami od klucza, judaszami itp.A co do tych krost to po prostu u moich znajomych sie to sprawdzilo...to i tak pewnie tylko przypadek. Pozdrawiam Was i wasze skarbeńki.

czesc! bylam dzisiaj u fryzjera troszke odmienilam fryzurke i kolor.jestem zadowolona:) iwonka ale ci zazdroszcze ze juz zblizasz sie do konca ciazy i niedlugo zobaczycie sie z dzidziusiem:) nie to zeby bylo mi zle w ciazy ale chcialabym juz zobaczyc mojego synka:) niedawno zjadlam obiad i chyba zaraz pekne ale zamiast lezec rusze sie do tesco po zakupki i moze w tej galeri orkana kupie jakies prezenciki. pozdrawiam

czesc ale tu cisza.jak tam u was po swietach? Dlugo musialam wetrowac wszystkie tematy zeby odnalesc ten:( Iwonka odezwij sie co u Ciebie.Moze juz urodzilas:D jak bedziesz miala mozliwosc to odezwij sie do nas pozdrawiam

hej!! 21.12.2006r. o godzinie 10.40 na swiat przyszedl moj synek Igorek. Swieta spedzilismy w szpitalu niestety bo maly mial fototerapie. Ogolnie porod wspominam nie najgorzej. A tak wogole to Szesliwego Nowego Roku!!! Pozdrawiam:)

Iwonka ogromne gratulacje🌼🌼🌼 super ze wszystko jest ok i masz juz synka ze sobą.pewnie teraz masz malutko czasu ale odzywaj sie tu do nas i pisz nam co u Ciebie.ucaluj niunia ode mnie👄 pozdrawiam wszystkie mamuski