Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

Oto jak wyglada badanie na zdolnosć do pracy..

Polecane posty

Dzisiaj mialam. Wchodzi się do gabinetu a lekarz pyta: czy czuje sie pani zdolna do pracy..? mozna odpowiedziec tak lub nie. Powiedzialam tak. Potem jeszcze tylko trzeba podpisac papierek. I juz.

Gość widocznie nie wyglądasz
na chorą , tylko młodą i zdrową

Gość Niezapominajka Błotna
Znam przypadki, że jeden szedł za kilku i otrzymywał zaświadczenia hurtem :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość iaaaz
to mialas fajnie, bo ja bylam u starej baby i musialam rozebrac sie az do majtek!!!!!!!nawet stanik musialam zdjac!!!!nie pamietam po co....moze ta obrzydliwa staruch byla lezba:( a i jeszcze gadala ze taka sliczniutka dziewczyna po studiach musi pracowac w sklepie.....a rodzenstwo twoje tez jest ladne......o boze to ja naprawde mialam jakies dziwne badania a i trwaly one jakies ponad pol godziny.....

Gość karaluszek 1223454
a ja mialam dość kompleksowe badania.. jednego dnia badanie krwi i moczu, drugiego dnia okulista i z wynikami do lekarza medycyny pracy. u okulisty bylam z 10 min i zbadal mi porzadnie wzrok, a u lek. medycyny pracy siedzialamk z 15 min i tez bylo ok. babka wypytala mnie o rozne rzeczy - schorzenia itp. zwazyla mnie, zmierzyla, zmierzyla cisnienie, zbadala brzuch, osłuchała...

Gość Moze jeszcze ktos
sie wypowie jak bylo w jego przypadku

Gość iaaaz
a na koniec kazała mi zdjąć majtki i wsadziła mi palec do pupy i zaczela sie onanizować :classic_cool: