kacha222 0 Napisano Grudzień 5, 2006 mam takie pytanko, czy jest duże prawdopodobieństwo że w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek anty można zajść w ciąże. Proszę odpiszcie co wiecie na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Jeżeli chcesz zajść w ciążę to zaleca się odczekac 3 miesiące po odstawienu tabletek. Jeżeli nie chcesz, to nie możesz liczyć na to ,że płodność nie wróci od razu. Bo sa kobiety które mają owulacje od razu po odstawnieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha222 0 Napisano Grudzień 5, 2006 dzięki za odpowiedź. właśnie się tego obawiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhh Napisano Grudzień 5, 2006 podobno po tabletkach jest sie bardziej plodnym niz przed braniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 5, 2006 jasne, tylko ze 2 lata nie moge zajsc od odstawienia i mam takie klopoty z organizme ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhh Napisano Grudzień 5, 2006 tylko ze kazdy reaguje inaczej,wszystko zalezy od organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojaa kolezanka Napisano Grudzień 5, 2006 zaszła w tym samym cyklu,w ktorym rzucila tabletki w polowie opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 5, 2006 otóż to:) Wiec nie nalezy pisac ze \"......po tabletkach jest sie bardziej plodnym niz przed braniem....\" bo to bzdura. Kazda z nas jest inna, inaczej reaguje i moze miec zupelnie inne problemy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhh Napisano Grudzień 5, 2006 napisalam PODOBNO po tabletkach s jest sie bardziej plodnym-to tylko przypuszczenie i hipoteza a nie stwierdzenie ze na 1000% tak jest-czytaj dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach