Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEUSWIADOMIONA

ILE KOSZTUJE U WAS CILEST?A MOZE JEST KTOS Z ZIELONEJ GORY?

Polecane posty

Gość NIEUSWIADOMIONA

BEDE BRALA TERAZ CILEST-ILE ONE KOSZTUJA?A I JAK WYGLADA ZMIANA TABLETEK?TERAZ BIORE INNE I CO...ZROBIE TA 7 -DNIOWA PRZERWE A POTEM JUZ CILEST?

Gość NIEUSWIADOMIONA
??????????????????

ja zmieniłam na cilest tabletki i zle sie po nich czuje. Wracam do starych. U mnie kosztuja ok 20zł. Jestem z Grudziądza kujawsko-pomorskie. A zmian to tak jak bys brała dalej, siedmiodniowa przerwa i nomalnie inne tabletki.

Hej Ja jestem z Zielonej Góry. Kiedys brałam cilest ale ze względu na cene zrezygnowałam z nich.Jakis 7 lat temu płaciłam za nie gróbo ponad 20 zł.Ale teraz chce wrócic do nich.

Gość cilest87
hej macie dziewczynki recepte na cilest lub opakowanie do sprzedania?o wawe mi chodzi!blagam bo mi potzrebne moge zaplacic!!!!!

Gość smutna159
ja zapłaciłam 56 zł, za cilest...duza paka starcza na 3 mc.

Gość
ja najtaniej dostałam za 16.90, też jestem z tego samego miasta i mam dwa niepotrzebne opakowania, które chciałabym sprzedać

Gość ja za cilest
place cellulitem :(

Gość darkangel96
Hej! w zwiazku z tym ze odstawilam pigulki, a zdazylam wykupic ostatnia recepte mam do sprzedania 3 blistry cilestu. Opakowanie jest oryginalne i kompletne (3 blistry cilest, ulotka, opakowanie ochronne na listek). Za calosc zaplacilam 48,35zl ale za 30zl chetnie odstapie (plus oczywiscie koszty przesylki). Wszystkie 3 blistry sa wazne do czerwca 2011. Osoby chetne prosze o kontakt pod numerem gg 12682673.

Gość darkangel96
oferta juz nie aktualna.

Gość z wawy
Jeśli ktoś jest z wawy to polecam aptekę Aker na Jerozolimskich - Cilest-63 tab. za 36.95 PLN.