Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breaker2

mamy karmiace TYLKO PIERSIA -kiedy podałyscie jakas nowosc i co to było?soczek?

Polecane posty

Po ukończeniu 6. miesiąca, przecier z jabłka. Po tygodniu zupki jarzynowe . Za tydzień skończy 6 mies. i nadal jest na zupkach. Musiałam tylko zrezygnować z zupek, w których był kalafior, groszek lub kukurydza, mimo że były od 4. mies.

ja po 4 miechy dałam pare kropelek soku z jabłka tak na smak ,ale sie krzywił !

ja oczywiście tez nie dałam odrazu całego soczku tylko na poczatek 20 ml a potem stopniowo zwiekszałam teb dawki.

jak corka miala 4 miesiace musialam wrocic do pracy wiec zaczelam podawac jej inne produkty pierwsze bylo jabluszko a po tygodniu inne owocki dla maluszkow z gerbera. mala nie potrafila jesc z butelki wiec przed wyjsciem cyc, pozniej sloiczek i jak wracalam to znowu cyc, od 6 miesiaca dostala marchwianke najpierw na wodzie pozniej po tyg na maselku a pozniej za kilka dni juz na kurczaczku. zadnych uczulen ani problemow zoladkowych nie bylo

Gość podnosimmy
czyli po soczku co mozna podac??

Ja zaczełam po 5 miesiącu od kaszki ale mała dostała do razu zatwardzenia wiec dostała jabłuszko, potem jabłko z róznymi dodatkami (to ze słoiczków) teraz mam zamiar wprowadzać zupki. Soczki na razie odpadają bo mała nie chce pić z butelki. Pozdrawiam :)

Gość Niezapominajka Błotna
Idź do sklepu i zobacz co jest w danym wieku, z tego co wiem to od 4-go są soczki, kaszki i deserki, nie wiem czy przypadkiem nie ma zupy warzywnej, trzeba ostrożnie, na początku bardziej proste np deserek jabłkowy.