Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka32

clostilbegyt

Polecane posty

Gość betka32

Witam serdecznie. jestem tutaj po raz pierwszy i jak czytam te wszystkie posty to az strach mnie oblatuje. ja Clo stosuje po raz pierwszy od 5dc do 10 dc (dzisiaj jest juz 10 dc, uhhh). mam po tym okropne zawroty i bóle głowy, noce bezsenne i inne takie. Ale nie o tym chciałam pisać, tylko o tym, ze mój lekarz nie kazał mi przychodzić na zadne badania kontrolne i to jest dla mnie dziwne :( no bo skąd mam wiedzieć czy porawiła sie owulacja? a za 4 miesiace jak Clo nie pomoze to drożnośc jajników. Nie chce tego ale co zrobić :( czy komus udało sie zajśc w ciąże po Clo bez badań kontrolnych?? proszę o odpowiedź bo już sama nie wiem :)

ja po CLO zaszłam w ciążę (po pierwszej serii) i byłam na badaniach, miałam robione USG - czy jajeczczka dojrzewają.. jest dużo topików na ten temat, poszukaj :) powodzonka

Gość betka32
dzięki "asiapanda". Znalazłam już sporo postów w necie i coraz bardziej robie się "świrnięta" :) W sumie nie wiem czy jechać do tego lekarza w zwiazku z usg czy nie. jest to dla mnie troche kłopotliwa sytuacja bo mój lekarz przyjmuje 30 km od mojego miejsca zamieszkania i nie zawsze mam możliwośc tam dojechać. :( Moze jednak pojade do niego na kontrolę? Nie wiem:( Albo "niech sie dzieje wola nieba" pozdrawiam

Betko ja tez jezdze do lekarza 30km, mam lekarzy blizej ale zdecydowalam sie na tego bo chcialam zeby byl to dobry lekarz stymulacja clo moze miec skutki uboczne i powinno sie sprawdzac jak dziala przez monitoring Mi udalo sie zajsc w pierwszym cyklu z clo ale porobily mi sie tez po nim torbiele i nie wiem na razie co bedzie dalej zmien lepiej lekarza ten twoj jest nieodpowiedzialny