Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam gorzej

Problem

Polecane posty

Gość mam gorzej

Ważę 60 kg muszę schudnąć 12 kg. Słyszałam, że dieta kopenchaska i zupa kapuściana pozwalają szybko schudnąć. Czy regularnie ćwicząc, zarzywając tabletki wspomagające dietę +kapuściana uda mi się schudnąć do czerwca?

Gość podejrzewam ze jeszcze
szybciej a ile masz wzrostu?

Gość mam gorzej
161 cm

Gość Osiolekzasmucona
mam tak samo 162 i 60 kg chcialabym zejsc do 50.. kurde i chyba nigdy mi sie nie uda..przeszlam juz przez opakowanie cla clarinolu, thermo line 2 i teraz jem chrom.. chrom majacy ograniczac chec na slodycze dziwnym trafem powduje, ze mam na nie jeszcze wieksza ochote..moze nie konkretnie na slodycze ale na chleb napewno..bleeeh.. a w zyciu chleba nie jadlam.. coraz gorzej ze mna.. Zaczynam sie zalamywac, jezdzilam codziennie przez 1h na rowerze i po 2 tygodniach zero efektu wiec zrezygnowalam.. cholera mam dosc.. jedynie jedna dieta byla skuteczna, zrzucilam w dwa tygodnie tyle, ze wazylam 51kg, ale zaczely sie zawroty, glowy, nie moglam spac, chodzilam poirytowana, na wszystkich sie wydzieralam wiec ja porzucilam.. i waga blyskawicznie wrocila .. okropnosc...

Gość mam gorzej
co to była za dieta?

Gość Osiolekzasmucona
jak chcesz to ja rozpisze jak wroce, bo teraz musze uciekac.. ale nie polecam bo naprawde sie fatalnie na niej czulam.. chociaz zaluje teraz ze na niej dluzej nie wytrwalam.. pojawie sie pod wieczor..

Gość Osiolekzasmucona
jeszcze jedno..w trakcie tej diety nic nie cwiczylam, zreszta nie mialabym sily..

Gość mam gorzej
poprosze jednak o wiecej szczegolow

Gość SDF
JA ROWNIEZ JAK WROCISZ NAPISZ!!JAK SCHUDłąS

ja wam polecam najlepsza z najlepszych diet-niskoweglowodanowa(atkins,kwasniewski)mam 158 cm,we wrzesniu wazylam 66,a dzisiaj 53:)czuje sie wysmienicie:)

Gość mam gorzej
gosiaw strasznie szybko straciła tyle kg a jak z wyglądem Twojej skóry, nie zrobiły Ci się rozstępy?

Gość ***235
ekhm

Gość sdsd
osiołekzasmucona jestes?

nie mam zbyt wielkich problemow ze skora mimo wieku(36 lat),poniewaz prawie od poczatku diety chodze regularnie na aerobik i do pracy i z pracy na nozkach(ok.20-25 minut w jedna strone)

Gość vanillana
kiedyś chudla pol kg dziennie 3godziny cwiczen dziennie jakies 200kcal

Ja mam straszny problem, w czasie ciąży przytyłam 30 kg i teraz ważę 82 przy wzroście 165cm, bardzo chciałabym schudnąc i dlatego kupiłam sobie tabletki z chromem za 150 zł niby miały byc super po tygodniu miało mi spaść 4 kg a już minęły 2 i nic i dodatkowo dokupiłam sibie herbatki slim figura i też nic a wcale się nie obżeram, choć po tych tabletkach z chromem też załapałam ochotę na słodycze. POMÓŻCIE!!! jak schudnąć?

Gość pocztakujaca
witam wszystkich! dziewczyny moj probelm polega na tym ze mam cztero kilogramowa nadwage.. chce schudnac minimum 8 kg. boje sie zaczac diete kwasniewskiego poniewaz od wielu osob slyszlam ze wystpeuje po niej efekt jo jo. ale chcialabym sie jeszcze was poradzic poniewaz chce ja zaczac od jutra