Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia536

ile pieniazkow dostaje matka samotnie wychowujaca?

Polecane posty

Gość mamusia536

estem osoba bezrobotna ,ojcem jest osoba mi nieznana ,studiuje zaocznie nie mam z czego sie utrzymac.Dzieko urodzi sie nie bawem i jestem ciekawa czy cos mi sie nalezy od panstwa (jakie datki powinnam dostac i jakiej watosci)??

Gość datki
?? to tylko po to zachodziłas w ciążę?

Gość madzia kiciulka
dostaniesz 170zl alimenty i rodzinne ok 46zl i to by bylo na tyle

Gość mamusia536
wiesz co śmieszna jestes i zalosna zastanow sie co piszesz kobieto.

Gość tiramisuuuu
jak to nieznany, ? co to znaczy dawca nasienia, gwałt, czy byłas kompletnie zalana jak cie g............

Gość jezu coz to za horror
jak to osoba nieznana jest ojcem??!!

Gość klara 82
i kto tu jest śmieszny??????!!!!!!!!!!!

Gość łoooooooooo matko
mamuska sie zawstydziła i zwiała, dziewczyno proponuje kupic sobie noey rozum na gwiazdke, bo swoim nie grzeszych

Gość trzeba myslec glowa
ja tam najpierw biorę pieniądze za dawanie, to przynajmniej później w razie wpadki mam na utrzymanie dziecka. Nie ma głupich. Za darmo nie daję, teraz jest kapitalizm i każdy drze dla siebie. Po coś dawała za darmo, a teraz chcesz aby ciebie podatnicy utrzymywali, co nawet ciebie nie znaja nie mówiąc już o tym, ze nie byli z tobą w łózku.

Gość porabane chamy
glupie cioty z was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a zeby wam sie przytrafila wpadka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja ona
ales Ty pusta dziewczyno...ojciec nieznany...puscic sie z kims tam i teraz liczyc na panstwo...zenada

WPADKA????????????????????? niech autorka sie wypowie i wszystkie na pomaranczowo, czego sie wstydzicie jak wyzywacie to przynajmniej wiecie kogo....? raczej nie

Gość porabane chamy
ja ona ....wiesz co puknij sie w czolo wielkim mlotem dziewczyna jest odwazna przynajmniej urodzi to dziecko jestem ciekawa co bys ty zrobila jakby cie to spotkalo??

Gość ja ona
po co Ci studia jaki tak nie masz rozumu

Gość ja ona
do porabane chamy....na szczescie mam troche oleju w glowie i niewyobrazalne jest dla mnie wpaść z 'kims nieznanym" to Ty sie zastanow nad soba,pewnie sama jestes nielepsza

Gość dfg
nie mów hop :o

Gość porabane chamy
ja ona....malolata musisz byc i nie znasz zycia szkoda ze taka pusta i nie tolarencyjna jestes

Gość najmądrzejsze
zastanówcie się. A może ona ucieka przed tym gościem, bo się go boi, bo on nie chce tego dziecka, bo może chce urodzić bez jego akceptacji i dlatego nie chce podać jego nazwiska? Ależ wy głupie jesteście, dzielicie kobiety na tylko dwie kategorie: świętojebliwe i dziwki. Wy, cnotki, nigdy nie popełniłyście błędu, nie?

Becikowe się należy a w dodatku mają przywrócić fundusz alimentacyjny .Opieka społeczna też pomoże, więc głowa do góry i powodzonka- i nie przejmuj się kretyńskimi wpisami powyżej to dziecinne nastolatki nie znające życia.

Gość mamusia 536
dziekuje niekotrych za zrozumienie..nie chcesie tu tlumaczyc jak do tego doszlo , teraz liczy sie tylko dobro mojego dziecka .Rodzice pomoga wiadomo ale jakies dodatkowe pieniazki rowniez by sie przydaly wiadomo dziecko kosztuje ,kazdy grosz sie liczy .

Gość nimfunia
taaa szukanie glebszego sensu w tej sytuacji jest nie powazne!! do roboty nie po zasilek!