studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 sklepu z serii \"wszystko po 4 zlote\" w warszawie i nie moge znalezc...:O wie ktos moze gdzie i czy w ogole jest taki sklepik??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz napisać jeszcze tak Napisano Grudzień 5, 2006 widziałam wszytsko po 5 zł pod przejściem przy centrum na wileńskim, w warszawie raczej tych sklepów jest mało ale za to staoja na ulicach z wszytskim po 5 zł, 1 ł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pf 0 Napisano Grudzień 5, 2006 to wawka taka droga?! ;) mieszkam jakieś 150km od i u nas są sklepy \"wszystko po 2zł\" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NORMA............... Napisano Grudzień 5, 2006 TA, w przejściu pod wileńskim oraz zaraz po wyjściu na rogu ząbkowskiej i targowej. Zresztą na targowej jest tego kilka sztuk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 o w centrum to jeszcze nie widzilam:> ale jutro popatrze;) a na wilenskim jeszcze nie bylam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NORMA............... Napisano Grudzień 5, 2006 w centrum nima :( zbyt małe obroty. Chyba że w hali Marcpolu na placu defilad możesz zobaczyć, bo tam zawsze mająjakieś pierdoły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 aha..faktycznie tam sa takie pierdolki...a ta targowa ulica to gdzie jest? bo nie orientuje sie za bardzo...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 ok juz znalazlam:) dzikei za wskazowki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NORMA............... Napisano Grudzień 5, 2006 wsiądź w 26 na bankowym ewentualnie w 25 z ronda z centrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjejeje Napisano Grudzień 5, 2006 jest ( a przynajmniej był) kolo kina wisla na placu wilsona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 odwiedze te miejsca;) dzieki:) a moze ktos wie o takim sklepie na ochocie??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NORMA............... Napisano Grudzień 5, 2006 yebać ochotę, pozwiedzaj pragę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna pomarańcza 0 Napisano Grudzień 5, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 no chyba bede musila:P ale na ochocie byloby pod nosem a tak musze urzadzic mala wyprawe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 tropikalna pomarancza witam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna pomarańcza 0 Napisano Grudzień 5, 2006 cześć co u Ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 probuje sie uczyc o jakze fascynujacym rzesistku pochwowym:P a u ciebie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna pomarańcza 0 Napisano Grudzień 5, 2006 przepisuje ćwiczenia z łaciny :) zdałam kolosa z OUN :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Grudzień 5, 2006 wez rzęsistkowi wyperswaduj atakowanie naszych narządów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 jankeska uparty jest pieron i ani mu sie sni zrezygnowac z tej roboty:P ooo no lacina tez mnie czeka, bo zbliza sie kolos duuuuzy:O a zdanego kola gratuluje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna pomarańcza 0 Napisano Grudzień 5, 2006 dziękuję :) a z łaciny zapisuje się już na piąty termin :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 o kurde, u mnie jeden termin jest albo ja nic nie wiem o jakims zapisywaniu, pisze za tydzien...w sobote:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna pomarańcza 0 Napisano Grudzień 5, 2006 no u mnie teoretycznie też ale ja będę to poprawiać i poprawiać i poprawiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Grudzień 5, 2006 aaaaa:D to ja tez oczywiscie:P jakas malo kumata jestem dzis:P hehe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach