Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiramisu

BRODAWKI po karmieniu dziecka, _________________________

Polecane posty

sa wyciagniete czy takie jakie były. widziałam po karmieniu dziecka dosc wyciagniete na ok 1 cm czy nawet 1,3....... w dodatku strasznie ciagnace jak guma, miekkie, nie za ładnie to wygladało. wczesniej ta osoba miała zwykłe brodawki wielkosci pestki od wisni, po karmieniu jak zelek dla dzieci o dł 1,5 cm zawsze sie tak dzieje czy brodawki potem powracaja do pierwotnego stanu?

Gość moze jednak ktos odpowie nam
?????????????????

No dobra, ja powiem ;-) Intensywnie karmię pół roku i wydaje mi się, że nic się nie zmienilo, ale już nie pamiętam jak było wcześniej.

Gość hhhhhhhhhhhhhaaa
no własnie to jest ten bol akceptujesz stan teźniejszy bo nie pamietasz tego co było, a załoze sie ze było o niebo lepiej. tak to bywa

Gość justalala
ja zawsze miałam duze brodawki-nie jak pestka od wisni ale prawie jak wisienka-naprawde po karmieniu nie zmieniły wielkosci

Gość iurzwpeqirhpweuqh
moje brodawki tez nie zmienily sie. piersi sa nieco wieksze i ladniejsze po karmieniu. karmilam 15 miesiecy.

to brodawki gigantusy......ja pikole wielkosci wisni to sie nadaje do ks, rekordów ginesa

Gość Asiula 37
Wracają do normy! I są dalej super nie martwcie się.Tylko uważajcie na piersi i noście dobre biustonosze żeby one też ładne zostały...

Gość justalala
powaznie gigantusy? no kolezanki w wiekszosci miały powciagane i sie dziwiły ze ja mam takie heh-gadałysmy o tym jak prawie rownoczesnie urodziłysmy we 4-ry ale mnie nigdy nie dziwiło ze sa takie

Gość ojojojoj
wszystkie moje kolezanki maja powiekszone brodawki, sama nie moge powiedziec po sobie , bo nie mam dziecka, ale jedna moja klezanka karmila tylko 3 tyg i mowi ze ma ladniejszepiersi niz przed ciaza

Gość wows
to straszne co piszecie

Nie zawsze tak jest. Najlepiej jest stosować maść do brodawek w okresie karmienia piersią. Bezpośrednio przed karmieniem należy umyć pierś. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.