Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikolla80

Ceny makijażu slubnego + czesania-z prubą to koszt 360zł ?

Polecane posty

witam !!! szukałam wizażystki i fryzjerki - na ślub cywilny - bez wielkiej pompy -ale zawsze jednak to unikalna okazja. Ceny makijażu slubnego + czesania - z prubą to koszt 190 + 190 zł - masakra - czy tak jest wszędzie / ? wersja wizytowa - to 60 + 80 -- dlaczego takie róznice? to Kraków - a jak było u was ?

Gość hkhkj
z prubą? no jak z PRUBĄ to faktycznie drogo

Gość ojjjjejku j
ojjjoj - próba/ zadowolona?

Gość to powiedz ze
chcesz wuzytową.. w sumie jaka to różnica...

Gość tttaaa
ja za slubna dalam 80 zl, w tym gratis probna!bochnia

Gość pinecha
ja zaplacilam 50zl za fryzure, ktora ulozyla mi sasiadka fryzjerka u mnie w domu. makijaz robilam sama bo kiedys bylam na probnym i wygladalam po nim jak ruska z bazarku. moze taniej bedzie jak poprosisz jakas kolezanke zeby ci zrobila makijaz? ja zawsze robie makijaz siostrze i ostatnio na weselu miala lepszy niz panna mloda. do makijazu trzeba miec po prostu wyczucie a nie koniecznie papierek ze studium wizazu

pewnie..najlepiej sobie samech machnac....po 4 godzinach ci spłynie... ja za fryzure + makijaz zaplacilam ( razem z probnym) 550 zł. dostałam szminke i puder, ale i tak przez cala noc nie swiecil mi sie nos. a fryzura trzymała sie przez cale wesele, noc poslubna, przetrwała wszelkie burze warto zainwestowac...no chyba,ze wolisz potem gosci straszyc

Gość FABIŚ
KONSULTANT ŚLUBNY 500-836-398

Gość ja kiedys poszlam do
profesjonalistki jak szlam na studniowke. Tak mnie pomalowala ze jak wrocilam do domu to zobaczylam ze cienie mi sie zrulowaly na powiekach :D To chyba ja uzywam lepszych kosmetykow. Teraz na slub pojde do kolezanki ktora jest wizazystka i ma same dobre kosmetyki a maluje cudownie :D

Gość gryglus
Ja za próbną fryzurę zapłaciłam 30 zł i za ta właściwą także. Czesana byłam w salonie. Za makijaż próbny 40 zł a za właściwy 50zł, ponieważ były już dołledane sztuczne rzęsy. Makijaż trzymał mi sie do zmycia go rano, był bardzo trwały i przepiękny.