Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytoprawda

slyszalyscie dziewczyny tak mi powiedziala moja gin!!!!

Polecane posty

Gość czytoprawda

czy to prawda ze galki dopochwowe maja wplyw na tabl anty?? tak mi powiedziala moja gin!!!!!!!! jak to mozliwe?? zapytalam sie normalnej lekarki o mnie wysmiala ;(

Gość czytoprawda
toraczej czy napewno bo ja biore ;( no i zadrzylo mi sie kochac nie wiem czy ona mnie tak nastraszyla czy co

Gość dsfre
co to są galki dopochwowe? czy to jakaś literówka??

Gość czytoprawda
gałki dopochwowe z propolisem moga byc np

Gość czytoprawda
to sa czopki ;/

Gość dsfre
o szlak to ja nie wiem co to?? nie słyszłam wcześniej o takim czyms... a na co to jest?? myslałam ze chodzi moze o globułki dopochwowe...

Gość niedoswiadczona jak widac
coz to sa te galki dopochwowe?? hę?

Gość dsfre
aaa czopki...bo tej pierwszej nazwy cholerea nie znałam...ale to sa jakies na leczenie czegos tak??

Gość czytoprawda
no galki to to samo co czopki tylko tak to nazwali akurat powiedzcie mi lepiej dziewczyny czy to ma wplyw na tabl anty??

Gość czytoprawda
no tak dopochwowe wzielam sobie kochalam sie a ta lekarka mi tu takie cos ;/

Gość dsfre
hmmm...zalezy czy zawiera antybiotyk który nie wspólgra z pigułkami...zalezy od składu przedewszystkimn...zawierają jakis antybiotyk? na co są? jaki skład?

Gość uczyłaś sie biologii
w szkole czy nie? pomyśl logicznie. tabletki działają HORMONALNIE, zmieniają nasza gospodarke hormonalną. Czopki działają powierzchniowo, czy słyszałaś o czopkach z hormonami? to bzduuuraa!

Gość dsfre
dziwna masz tą pania ginekolog skoro przepisała ci czopk,i ktore rzekomo obniżaja skutecznośc pigułek skoro wie i ma to zapisane w kartotece ze bierzesz pigułki jako antykoncepcje....

Gość moze to byc prawda
gdyz hormony maja miedzy innymi na celu zageszczenie sluzu pochwowego by uniemozliwic dojscie plemnikom do jaja. czopki moga ten sluz na odwrot rozpuszczac i dlatego brzmi to jak paradox.

Gość dsfre
"uczyłaś sie biologi" ja nie mialam czegos takiego o czopkach na biologii..... no ale to co...ginekolog w takim razie jest niekompetentny i wygaduje bzdury? kurcze no nie wiem co napisac autorce bo dla mnie to nonsens, zeby gin nie był pewny jak co działa...

Gość czytoprawda
faktycznie jest dziwna ale tutaj jedyna boje sie dziewczyny ale to niemozliwe tabletki przeczez s wewnatrz wchlaniaja sie w zoladku no a czopki w pochwie to jak to tak

Gość dsfre
aha "uczyłas sie biologi" ja nie napisałam czy czopki zawieraja hormony tylko ANTYBIOTYK!!!!!!!

Gość czytoprawda
niech mi odpowie ktos kto serio sie na tym zna ja bym nigdy nie pomyslala ;(

Gość dsfre
czytoprawda... wiesz ja bym n twoim miejscu... och no nie wiem...masz dziwną sytuacje... bo na forum to nie wiesz czy ktos na pewno dobrze cie poinformuje, no a lekarz moze wiedziec lub nie... ja cieeee....

Gość dsfre
a musisz je brać??:D

Gość malinkaaa.
hej! ale przeciez tabletki dzialaja na kilka sposobow sluz to jedno ale tez: HAMULEC DLA OWULACJI!!!!!!!!!!!!

Gość czytoprawda
ok popatrzcie mialam jakies swedzenie to zastosowalam clotrimazolum-nie jest antybiotykiem i jest tylko na zewnatrz masc, lactovaginal na odbudowe flory bakteryjnej stosuje sie go po antybiotykach zazwyczaj, vagical zwykle z apteki czopki no to jak tak kurcze ale mi to stracha nabawilo

Gość czytoprawda
no juz nie biore wystraszylam sie

Gość malinkaaa.
a masz zaufanie do swojej gin? ja np. nie mma dlatego na nastepna wizyte kieruje sie juz gdzie indziej

Gość dsfre
malinkaa no racja racja... no ale widzisz jakaś niekompetentna pani ginekolog cos tam powiedziała dziewczynie, moze nawet źle ją poinformowała a biedaczka sie teraz "gryzie"...

Gość to używajcie dodatkowo
prezerwatywy .

Gość malinkaaa.
a masz zaufanie do swojej ginekolog? bo ja np. nie mam dlatego na nastepna wizyte kieruje sie gdzie indziej

Gość dsfre
ja np. mam do mojej zaufanie...wiem ze zawsze dobrze wszystko mi napisze, powie co i jak, wszystko wytłumaczy.... hmm... dziwne, mogła ci ta twoja gin powiedziec dlaczego te czopki tak źle oddziałują...moja zawsze wszystko tłumaczy...hmm...

Gość czytoprawda
nie mam zaufania ale jest u nas jedyna a ja za bardzo nie mam czasu gdzie indziej i poszlam do niej nie ufam wogole lekarzom no ale boje sie troche ;/ bo w ulotce nic nie pisze mam metlik