Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytoprawda

slyszalyscie dziewczyny tak mi powiedziala moja gin!!!!

Polecane posty

Gość ajaaamysle
W czasie stosowania leku unikaj przyjmowania: Alkoholu. Zapytaj lekarza, jak stosować lek, gdy przyjmujesz jednocześnie: Leki nasenne lub uspokajające. Ampicylinę i niektóre inne antybiotyki

Gość malinkaaa.
no moze masz moze nie masz.. jaka masz specjalizacje? czysta ciekawosc.

Gość malinkaaa.
PS ampicylina to niby nie antybiotyk?

Gość ajaaamysle
tak jest w ulotce skopiowalam :)

Gość dsfre
ja akurat co do składu i rtodzaji lekarst nie bede sie wypowiadac bo to nie mój biznes...nie moja specjalizacja... tylko wiem tyle ze antybiotyki ale nie które trzeba unikac...są tez takie antybiotyki które nie oddziałuja na tabletki...

Gość malinkaaa.
mam z tego kolokwium za jakis czas to jest jedna z penicylin. a penicylina jest antybiotykim. :D cos nasz lek med zniknal:P

Gość ajaaamysle
dokladnie tak jest

Gość dsfre
ajaaamysle no to spoko moze biedaczkja autorka sie uspokoi:)

Gość dsfre
malinkaa a ty na jakim roku? i za kogo chcesz byc?

Gość malinkaaa.
autorka niech sobie lekarke zmini... ja tez musze.. nie znacie kogos dobtego w kraku?

Gość malinkaaa.
na IV jeszcze nie wiem jaka spec. narazie tym sie nie spinam szczegolnie. a Ty na ktorym roczku?

Gość czytoprawda
dzieki wam bardzo ale do niedzieli nie wiem jak wytrzymam ma dostac @ w dodatku mam dziwne bole w dole brzuche mam nadzieje ze tylko z tej infekcji oj te zycie ;(

Gość dsfre
ooo...malinkaa IV rok?wow...ale nie wybiera sie specjalizacji juz na III? nie wiem tylko pytam... ja jestem na studium...ostatni rok...i od pazdziernika na studia startuje:D

Gość lek med
chciałam wam skopiowac tekst o preparacie yasmin ze strony producenta ale dla lekarzy ale z adobe readera nie moga tego skopiowac.Tam stoi ze w przypadkach gdy dochodzi do zapłodnienia dzieki preparatowi mamy "zmniejszoną zdolnośc do implantacji zapłodnionego jaja podczas fazy wydzielniczej cyklu menstruacyjnego"

Gość dsfre
czytoprawda na pewno te bóle nie od dziecka;) nie martw sie...bedzie dobrze...musi byc

Gość czytoprawda
dzieki wam bardzo mam wielka nadziej jestescie kochani pozdrawiam goraca moze spokojniej zasne dzieki wam ;*

Gość dsfre
lek med ja sie muszew szpitalu zapytac lekarza z patologii ciązy... bo cos mi tu nie pasuje...dobra nie wazne...dajmy temu spokój..i tak jestes cierpliwy na nasz upór:)

Gość malinkaaaa.
lek med. Ty to masz duzo czasu jak na lekarza:) pozdrawiam

Gość lek med
cierpliwa :-) nie wszyscy lekarze są tak dociekliwi na szczęście. A może niestety dla swoich pacjentów.

Gość lek med
nie mam go za duzo ale dobrze organizuję .Coś nie gra?

Gość dsfre
a w jakim przypadku jest to "dzieki praparatowi?" bo czasem itrudności z zajsciem w ciąze rozwiązuje sie tabsami...a tam ja sie nie kłoce...z tego co mi mówiono to yasmin wcale nie ma najmniejszej dawki hormonu... no ale, moze sie myle..podobno harmonet, novynette i jeszcze jhakies jedne maja najmniej ale moze sie myle...moze moja gin cos naściemniała...a na moich pisze ze hamuja owulacje... a mialam i harmonet i novynette...

Gość jejujakboli
doktorze med yasmin ma mala dawke hormonow a diane igevidon migrogynon chyba trohe wiecej

Gość malinkaaaa.
jezeli rzeczywiscie jestes lekarzem to dzieki za info.. ale w sumie wszyscy nas uspokajaja ze wlasciwie zaden lek ni ma interakcji z tabsami a jednak maja kazdy mwi co innego czlowiek sie schizuje i stad sie biora takie fora. ja wiem jedno. do mojaj ginekolog zaufania nie mam:/ niestety

Gość lek med
podkreślam: najczęściej ją hamuja ale zdarza się ze nie.

Gość dsfre
a lek med to kobieta...cholre to nasz urok w przekonywaniu nic nie da;) oka byle dzidziusia w nieodpowiednim momencie nie załapać:D i bedzie git...

Gość malinkaaaa.
PS organizacji czau zadzdroszcze bo ja tego nie posiadam

Gość DariuszDD
Ja nie wiem w ogóle jak mogłaś wspólzyć biorąc te gałki, przeciez to jest obrzydliwe. Jak masz okres to też się kochasz ze swoim chłopakiem?

Gość lek med
co do zajścia w ciąze-to oczywiscie preparatów hormonalnych sa dziesiątki i niektóre z nich pomagaja zajśc w ciąże to zalezy od składu

Gość czytoprawda
no to nie jest za fajne wiem tylko ja przed spaniem bralam sobie czopek a na nastepny dzien wieczorem sie kochalismy takze bylo normalnie

lek med.. zaufalabys na tyle tabletkom zeby sie kochac bez dodatkowego zabezpieczenia?