Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytoprawda

slyszalyscie dziewczyny tak mi powiedziala moja gin!!!!

Polecane posty

Gość minnnkaa
tzn do lek med jakie pomagaja tak dla przykladu

Gość lek med
tak robiłam ale krótko (5 miesięcy) objawy uboczne nie dały mi tego kontynuować.Z moją dziesiejsza wiedzą nie brałabym hormonów.

Gość dsfre
lek med a dlaczego?

Gość lek med
ale co "dlaczego"

Gość jejujakboli
lek med podaj mi przyklad takich lekow hormonalnych ktorepomaagaj zajsc w ciaze

Gość malinkaaa.
czyli nie zabezpieczalas sie dodatkowo.. tak. coraz czesciej dzialanie uboczne.. a dalej sie w to pchamy w to dziewczyny!!

Gość dsfre
co to za wiedza? co takiego wiesz ze bys nie brała tabletek?

Gość lek med
nie pomagają zajśc tylko podtrzymując działanie hormonów drugiej fazy (progesteron) "potrzymują "niejako ciąze od początku.( wtych przypadkach gdy kobiety ronią nawykowo.(przykładowo)

Gość jejujakboli
no a co mamy zrobic?? to daje najwieksza skutecznosc ja np jestem uczulona na lateks globulki pianki id a tyle z tego zycia mamy ze sie pokochamy z ukochanym

Gość miranntka
ja mysle ze te czopki skoro nie byly antybiotykiem nic zlego nie zrobily a brzuszek boli moze z tej infekcji tez tak mialam i zzgadzam sie z tym ze zycie jest szare ciezkie to chociaz seksem sie cieszmy

Gość lek med
bo to maskakra dla zdrowia kobiety-nietety pod kazdym względem.Skutki będziemy jeszcze opłakiwać. Dosłownie. To kasa dla koncernów.Wiecie o jakie pieniądze chodzi?A kobiety same się o to proszą

Gość malinkaaa.
jejujakboli: szklanka wody:D czesto sie pojawiaja uczulenia na lateks. moja przyjaciolka np. ma. ja tez ale chyba tylko na ten puder w rekaiwczkach:/

Gość miranntka
mi gumki pekaly bralam ostinor dopiero duza dawka, kolezanka wpadla przy globulkach takze niewiem

kasa dla koncernow.. kasa dla ginekologow ktorzy maja podpisane umowy i przepisuja okreslone tabletki.. KOLOSALNE pieniadze

Gość lek med
nie

Gość miranntka
no to co mamy zrobic ja biore rigevidon lekarz mi go nie chcial przepisac bo yasmin jest najlepszy to widac ze kasa sie liczy ale jestesmy mlodzi po co nam dzieci a wyszalec sie trzeba moja babcia nie pila nie palila zadnych hormonow rak piersi znajoma to samo-rak szyjki macicy co ma byc to bedzie i tak

Gość lek med
miranntka.Nie masz racji.Chyba ze totalnie ci wisi TWOJE zdrowie.Nie można sobie celowo dokładac .

Gość lek med
jak masz raka piersi w rodzinie to uwazaj tym bardziej.

Gość miranntka
nie nie wisi mi jestem mloda uczulona na lateks wrazliwa jak nie wiem i nie chce zyc w celibacie a kiedy sie zdecyduje na ciaze rzuce to w cholere

Gość miranntka
dobra ja zmykam bylo milo pozdrawiam ;)

Gość uczyłaś sie biologii
powiem krótko. tabletki zatrzymują owulacje w sposób hormonalny - nie ma komórki jajowej. Czopki niech sobie robią co chcą ze śluzem, nie ma komórki jajowej - nie ma zapłodnienia. Jak wyobrażasz sobie wywołanie owulacji przez czopki?

Gość malinkaaa.
jest sie czym martwic ale albo rybki albo akwaium. wydaje mi sie, ze gdyby to byla taka ruinacja dla zdrowia to nie zostalyby wpuszczone na rynek...

Gość czytoprawda
ja sie zgadzam tylko gdybys uslyszla takie cos od gina tez bys sie wystraszyla, jeszcze ciagly bol w podbrzuszu ;/ ja patrze na to tak jak ty ale watpie troszke

Gość czytoprawda
malinkaa zgadzam sie z toba co my mamy zrobic gdyby pl byla super boga mlodziez ustawiona to chetnie urodzilabym przedszkole :)

Gość lek med
malinkaa i tu nie masz racji.Dokładnie wiadomo ze szkodzą .Ile przeciwskazań! Gdyby tak było żeby to co szkodzi nie było sprzedawane! Marzenia ściętej głowy.Kasa rządzi

Gość czytoprawda
kazdy ma tu racje a ja mam nadzieje ze bedzie ok wrocetu jutro bo rano na ajecia nie wstane :) dziekuje wam bardzo za pomoc-fachowa pomoc!

Gość malinkaaa.
tzn. napewno szkodza, przeciwskazan jest duzo owszem... ale gdyby to byla taka ruinacja dla zdrowia kobiety to nie bylyby na rynku tyle lat. kasa kasa ale... przeciez nie moze byc to dla nas tak toksyczne:/ ja mam 7 mies. tabletki w zeszlym roku na cw. widzialam laske z zakrzepica zz gł.. taki rzeczy sie zdarzaja ale duza wiekszosc z nas narazie czuje sie dobrze.. czy to tylko narazie??

Gość malinkaaa.
no nic. to ja tez lece. zmeczona jestem jutro rankiem zajecia. pozdrawam wszystkich

Gość lek med
dla mnie najbardziej wiarygodne sa bezpośrednie dane-od uzytkowniczek,wystarczy poczytac niektóre topiki tutaj na kafe.trudno powiedziec ze niezadowolnych jest mało.