Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olisia

W MIARE TANIE PRZEDŁUZANIE I ZAGESZCZANIE WLOSÓW W WARSZAWIE???

Polecane posty

GDZIE JEST DOBRY SALON I W MIARE TANIO ROBIA ZAGESZCZANIE I PRZEDŁUZANIE???

Gość pinky696
Cześć Umówiłam się na przedłużanie włosków w warszawie za 450 zł za 100 pasemek do końca roku jest promocja. Oczywiście pisze i pasemkach z naturalnych włosów.

a zadowolona jestes?? i wogole dzieki ze odpisalas bo tu chyba nikt nie czyta tego:)

Gość pinky696
;) dopiero się umówiłam wpłaciłam zaliczke i 22 grudnia będe miała juz śliczne włoski ;) ale powiem Ci szczerze ze ytoszke sie boje efektu .... ale zobaczymy ;)

Gość ponoc masakrycznie
wlosy sie niszcza :-0 ja juz bylam zdecydowana ale w ostatniej chwili zrezygnowalam. Kosmyki do ktorych sa doczepione wloski sa oslabione i pozniej wypadaja. W miejscach gdzie sa laczenia po czasie wlosy wygladaja jak dredy takie poczochrane i skoltunione. No ale.... czekam na Wasze opinie :)

Gość Uciekająca SL-em
Ja mam bardzo geste wlosy i niestety na przedluzenie moich potrzebuje ok. 280 pasemek :( inaczej efekt mizerny, wrecz koszmarny. W Lodzi za 100 pasemek naturalnych licza sobie 2 tys złotych.... tak że za moje zaplacilabym kolo 6 tys :o Co do niszczenia- samo zalozenie nie niszczy wlosow, niszczy (i to bardzo) zdejmowanie. Od roku juz nie przedluzam sobie wlosow, przedtem nosilam 4 lata non stop :o (oczywiscie nie te same pasemka) Rada dla autorki: nie mecz wlosow tak dlugo, bo to im nie wyjdzie na dobre :)

nie odpowiadacie mi na pytanie ktore zadalam tylko ostrzegacie ze beda zniszczone! ja pytalam o to czy wiecie gdzie i za ile mozna to zrobic... wiec bardzo bym byla wdzieczna o odpowiedz na to pytanie. z gory dziekuje :)

Gość pinky 696
cze Olisia ;) Wczoraj przedłużyłam sobie włośki wyglądają śłicznie :):) kosztowało mnie to 450 zł za 100 pasemek ;) Jeste,m zadowolona ... włosy miałam doczepiane metodą keratynową. Jak się zdecydujesz dam Ci namiary :)

czesc. a wyglada to tez tak jakbys miala ich wiecej czy tylko sa dluzsze?? pozdrawiam i zycze Wesołych Swiat :*

Gość pinky696
cześć ;) Wyglądają tak jak ich bym miała więcej ... i są bardzo długie :)

Gość Natalka_Fujarka
a na ile starcza takie przedłuzanie?

to zależy od tego jak szybko rosną twoje naturalne włosy, ale około 4-6 miesięcy :) Ja jestem bardzo zadowolona ...

Gość chanelka...
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA NOSILAM PRZEDLUZONE WLSOY ,BYLY TO NATURALNE WŁOSKI,PO ICH ZDJECIU MIALAM BARDZO OSLABIONE WSLOY,NO I PLATAŁY SIE,OGOLNIE TO ZA KASE WOLABYM TERAZ SOBIE KUPIC DOBRE KOSMERTYKI KERASTASE I JE ZAPUSCIC:)POZDRAWIAM