Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie

po jakim czasie od momentu poczecia dziecka moga pojawic sie pierwsze objawy?

Polecane posty

Gość mam takie pytanie

po jakim czasie od momentu poczecia dziecka moga pojawic sie pierwsze objawy?

Gość mam takie pytanie
pierwsze objawy ciazy

Gość malinkaaa.
jak zrobisz test ciazowy

Gość babulinkaaa
pojawiają się wtedy gdy nie dostajesz okresu a czujesz sie jak przed okresem czylki tak jakieś 2, 3 tyg po zapłodneiniu mozna juzcoś przeczuwać. i wtedy najlepiej zrobić test żeby sie upewnić, bo przecież okrez z rożnych powodów moze się spóźniać.

Gość mam takie pytanie
wiem ze test ciazowy daje rezultat, jednak niektore dziewczyny pisza ze pierwszeobjawy zaczynaja czuc juz po tygodniu (nie wiem czy to mozliwe czy tylkowmawianie sobie) a nieektore odkrywaja ciaze dopiero w 2 lub 3 miesiacu. Mozliwe jest zeby do drugiego miesiaca ciazy nie czuc zadnych objawow?

Gość babulinkaaa
oj nie sądzę żeby nic nie czuć - a raczej DOMYŚLAĆ SIĘ. Przecież brak okresu, bolesne piersi mogą już wskazywać na ciąże oczywiscie pod warunkiem że sie współżyło!;) po tyg to raczej nie..za wczesnie ale po 2 tyg - czyli jak przychodzi czas na okreS a go niE ma - to można śmiało robić test i podejrzewać ciąże.

Gość tematow juz tego typu bylo
mnostwo. i czytajac je chyba widzialas ze jedne czuja to od razu a inne dowiadują się po 2-3 msc. Okres wcale nie musi zostać zatrzymany. Wiec nie wiem po co zakladasz kolejny taki sam topik

Gość kita1982
no wlansie a jak to jhest z okresem??????? czy u mlodej dziewczyny ktora jescze nie rodzila moze wystapic okres w ciazy?????ja mam problem bo rzucilam tabsy a po nich okres mialam 7 dni wczesniej i taki 4 dniowy :( niektorzy mowia ze to ciaza pozamaciczna:(

Gość mam takie pytanie
up